Поплічник Трампа розкритикував Зеленського через день після їх зустрічі з експрезидентом
Категорія
Світ
Дата публікації

Поплічник Трампа розкритикував Зеленського через день після їх зустрічі з експрезидентом

Поплічник Трампа розкритикував Зеленського через день після їх зустрічі з експрезидентом
Джерело:  The New York Times

Сенатор від штату Огайо Джей Ді Венс та ключовий союзник Дональда Трампа на виборах, виступив з критикою президента України Володимира Зеленського, наступного дня після його зустрічі з Трампом.

Головні тези:

  • Поплічник Трампа Джей Ді Венс виступив з критикою президента України Володимира Зеленського через день після їх зустрічі.
  • Венс розкритикував Зеленського за відвідання фабрики з виробництва боєприпасів у компанії з демократичним політиком.
  • Венс також раніше підкреслив “важливість мирних переговорів” та потребу в Україні перемовника, якого поважає російський диктатор Володимир Путін.

Що сказав Джей Ді Венс про Зеленського

Під час виступу в Ньютауні, штат Пенсільванія, Венс розкритикував Зеленського за те, що він відвідав фабрику з виробництва боєприпасів у Скрентоні разом із губернатором штату Джошем Шапіро, демократом.

Він приїхав, щоб підтримати передвиборчу кампанію керівництва демократів. Ми витратили на Україну 200 мільярдів доларів. Знаєте, чого я очікував би від Зеленського? Щоб він приїхав і подякував людям Пенсільванії та іншим.

Нагадаємо, під час візиту Зеленський подякував США за допомогу і зазначив, що робота заводу в Скрентоні "врятувала мільйони українців". У своїх соцмережах президент також підкреслив, що в таких місцях можна відчути, як демократичний світ здатен перемогти.

Джей Ді Венс знову заговорив про переговори з Путіним

Як зазначає поплічник Дональда Трампа, "потрібно вірити у мир і потрібно принести мир в цей регіон світу".

Окрім того, одіозний політик почав брехати, що Збройним силам України не вистачає солдатів, які можуть воювати".

Також Джей Ді Венс повторив тезу Дональда Трампа, що Росія б ніколи не розпочала вторгнення в Україну, якби той був президентом.

І якщо ви хочете принести мир в цей регіон, вам потрібен перемовник, якого Володимир Путін поважає. Чи тут хтось такий є? Очевидно, ми зараз — серед упередженої публіки, але чи хтось тут вважає, що Владімір Путін поважає Камалу Гарріс? Вона всіх вас боїться. І вона точно не зможе сісти в аудиторії з Володимиром Путіним та просувати прийнятний мир, — заявив Венс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?