Постраждали заклади освіти та лікарня. Наслідки ракетних ударів РФ по Запоріжжю
Категорія
Україна
Дата публікації

Постраждали заклади освіти та лікарня. Наслідки ракетних ударів РФ по Запоріжжю

Іван Федоров / Запорізька ОВА
запоріжжя

Сьогодні вранці, 8 травня, армія Росії атакувала Запоріжжя. За попередньою інформацією, загиблих та поранених немає.

Наслідки атаки РФ по Запоріжжю

Пошкоджено об’єкти в 4 районах міста: 15 житлових будинків та 6 нежитлових; 3 заклади освіти; заклад охорони здоровʼя; гараж та автомобілі.

Іван Федоров

Іван Федоров

Голова Запорізької ОВА

До ліквідації наслідків атаки залучили необхідні служби міста.

За інформацією ГУ ДСНС у Запорізькій області, в результаті ракетних ударів постраждали об’єкти критичної та цивільної інфраструктури, один з гаражних кооперативів, парк та міський електротранспорт.

Також від ракетного удару постраждала й одна з пожежних частин міста. Вибухова хвиля та уламки пошкодили службові приміщення і фасад будівлі.

Масована ракетна атака РФ 8 травня: що відомо

У ніч на 8 травня Росія завдала комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА.

Загалом ворог застосував 76 засобів повітряного нападу — 55 ракет та 21 ударний безпілотник. Знищено 59 повітряних цілей

За даними Міненерго, російські окупанти атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано- Франківській та Вінницькій областях.

Через влучання по енергосистемі 8 травня ввечері з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?