Потужна підтримка. В Авдіївці відбулася ротація українських військ
Категорія
Україна
Дата публікації

Потужна підтримка. В Авдіївці відбулася ротація українських військ

ЗСУ, Авдіївка, ротація

Битва за Авдіївку триває. 13 лютого офіційно стало відомо, що окремі підрозділи 110-ї окремої механізованої бригади в міста замінили іншими підрозділами ЗСУ.

Ротація в Авдіївці. Що наразі відомо

Про останні події у міста розповів начальник служби зв’язків з громадськістю 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Іван Сєкач.

Він також зазначив, що у їхньої бригади наразі немає усіх необхідних ресурсів для захисту Авдіївки, однак уже почало приходити підкріплення.

Вперше за майже два роки функціонування 110 -ї окремої механізованої бригади деякі наші підрозділи повноцінно вивели з боїв для відпочинку та ротації. Дійсно, прийшло підкріплення. Я не буду казати, що це за підрозділ. Але це потужна підтримка, нам трохи так спокійніше стало, коли вона прийшла.

Іван Сєкач

Іван Сєкач

Начальник служби зв’язків з громадськістю 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка

Що насправді відбувається навколо Авдіївки

Іван Сєкач звертає увагу на те, що в російських загарбників є перевага в авіації, тому ЗСУ не можуть жодним чином повпливати на авіанальоти, на бомбування міста і наших позицій.

Окрім того, армія РФ сконцентрувала біля міста величезну кількість особового складу, який вона постійно кидає в бій без відпочинку та ротацій. Росіянам чхати на втрати на цій ділянці фронті.

Ба більше, ворог регулярно влаштовує експерименти з різними групами, використовуючи бронетехніку.

У них є завдання, і вони намагаються виконати його як завгодно, — пояснив начальник служби зв’язків з громадськістю 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?