Повний ідіотизм. Охорона Путіна злила секретні документи про резиденцію в Ново-Огарьово
Категорія
Світ
Дата публікації

Повний ідіотизм. Охорона Путіна злила секретні документи про резиденцію в Ново-Огарьово

Путін
Джерело:  online.ua

У Росії набирає обертів новий гучний скандал. Як виявилося, Федеральна служба охорони Російської Федерації випадково розкрила всі таємниці резиденції Путіна в Ново-Огарьово ("Об'єкт 53"). Що важливо розуміти, це місце, де він живе, проводить наради Радбезу. Сталося це, як зазначається, "через повний ідіотизм".

У відкритому доступі опинилося багато даних про резиденцію Путіна в Ново-Огарьово

Першими подробицями резонансного скандалу в країні-агресорці РФ поділився опозиційний російський Telegram-канал ВЧК-ОГПУ.

Як вдалося дізнатися, за розкрадання грошей, які виділили на реконструкцію цієї резиденції, було засуджено групу співробітників ФСО і бізнесменів.

Попри те, що більшість матеріалів справи було засекречено, особливо та частина, де детально описуються "нутрощі" резиденції диктатора, у відкритому доступі опинилося багато важливої інформації.

Що важливо розуміти, це сталося після того, СКР і ФСО вирішили ще подати до обвинувачених і цивільний позов.

І сюрприз... Без жодних грифів у цивільній справі опинилися документи з кримінальної справи з описом тих самих "нутрощів" Ново-Огарьово, їхньою специфікацією, секретами тощо. Зараз матеріали в Мосміськсуді і навіть із сайту суду можна завантажити частину матеріалів. Решта в доступі в самому суді, — зазначає ВЧК-ОГПУ.

Найцікавішим моментом є те, що резиденція Путіна в Ново-Огарьово вважається одним із найбільш засекречених об'єктів РФ.

Фото: скриншот

Що стало відомо про резиденцію Путіна в Ново-Огарьово

Ні для кого не секрет, що саме там проходять наради Радбезу, а також може бути розташований бункер нелегітимного глави Кремля.

У злитих документах йдеться про те, що в приміщеннях, так би мовити, для персоналу, постійно чергують: чотири лікарі, 111 охоронців.

Окрім того, вказано, що охоронці чергують у чотири зміни по 2 години. Для охоронців із ФСО прямо на території, де живе Путін, обладнано тир зі стрілецькою галереєю, довжиною 50 м, приміщенням для чищення зброї.

"Також прямо в Ново-Огарьово розташований кінологічний розплідник. Джерела ВЧК-ОДПУ кажуть, що у нього подвійне призначення. Крім службових собак, там перебувають і собаки, подаровані Путіну, зокрема главами інших держав", — ідеться в повідомленні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?