ПСЖ — Манчестер Сіті. Де та коли дивитися непередбачуваний півфінал ЛЧ
Категорія
Спорт
Дата публікації

ПСЖ — Манчестер Сіті. Де та коли дивитися непередбачуваний півфінал ЛЧ

ПСЖ — Манчестер Сіті. Де та коли дивитися непередбачуваний півфінал ЛЧ
Джерело:  online.ua

Англійський футбольний клуб “Манчестер Сіті” зустрінеться на полі проти французького ПСЖ у матчі півфіналу Ліги чемпіонів.

Джерело: офіційний розклад турніру

Початок матчу запланований на 22:00 у середу, 28 квітня. Його транслюватиме на території України телеканал “Футбол 2”.

“МанСіті” та ПСЖ

Англійці на попередніх етапах зустрічалися з парижанами тричі. Перший матч відбувся під час боротьби у групі Кубку УЄФА 2008 року — він завершився нічиєю з нульовим рахунком.

Друга й третя зустрічі відбулися у чвертьфіналі Ліги чемпіонів сезону 2015/2016 років. Перша завершилася нічиєю з рахунком 2:2, а друга принесла перемогу “Манчестер Сіті”.

У поточному сезоні парижани на груповому етапі “вибили” з турніру каталонську “Барселону” (з рахунками 4:1 та 1:1), а також мюнхенську “Баварію” (з рахунками 3:2 та 0:1).

Своєю чергою англійський клуб подолав у попередніх матчах “Боруссію” Менхенгладбах (за підсумками двох зустрічей 2:0 та 2:0 відповідно), а також дортмундську “Боруссію” (з рахунками 3:2 та 2:1).

Наразі паризька команда має змогу вдруге підряд вийти у фінал Ліги чемпіонів. Вона зробила це торік, але у вирішальному матчі турніру програла “Баварії” чемпіонство з мінімальною перевагою - 1:0.

“МанСіті” може опинитися у фінали Ліги чемпіонів вперше, але напередодні клуб подолав “Тоттенхем” у фінальному матчі Кубку англійської ліги з рахунком 1:0.

Півфінал Ліги чемпіонів

Днем раніше на відповідній стадії найпрестижнішого турніру Європи гратиме інша пара — англійське “Челсі” та мадридський “Реал”.

Головний тренер англійської команди Томас Тухель відзначив лідерські здібності свого колеги Зінедіна Зідана в “Реалі”. Німецький фахівець звернув увагу на здобуття французом трьох кубків Ліги чемпіонів в минулому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?