Путін доведений до сказу. У ГУР назвали причину
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін доведений до сказу. У ГУР назвали причину

Володимир Путін

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, кремлівський диктатор Володимир Путін скаженіє після ураження українськими військовими передового винищувача окупаційної армії Су-57. 

Головні тези:

  • Українське Головне управління розвідки повідомило, що Володимир Путін скаженіє через ураження українськими військовими винищувача Су-57.
  • Ураження літаків Су-57 змусило російського президента скаженіти, підтвердивши провал захисту та відповідь українських військових.
  • Су-57 використовується окупаційною армією РФ під час ракетних атак по Україні.
  • Учора було опубліковано інформацію про ураження двох Су-57, в результаті чого ворожий потенціал був серйозно підірваний.
  • У Росії зараз є не більше десяти одиниць Су-57, що свідчить про високу значимість цього літака для путінської армії та можливі наслідки для їхнього військового потенціалу.

ЗСУ змусили Путіна скаженіти через ураження винищувача Су-57

Ми можемо констатувати сам факт ураження. Стосовно самої операції — ані підтвердити, ані спростувати. Але, так, чудові новини. Путін справді скаженіє. І реакція у Кремлі справді дуже гаряча і відчутна, тому що Су-57 вони намагалися ретельно ховати і оберігати, — пояснює Юсов.

За його словами, ворожі літаки Су-57 ніколи не перетинали повітряний простір України, адже російські окупанти боялись їхньої втрати.

Зрештою, відомо, що Росія завищувала характеристики цього літака з метою продажу і присутності на міжнародному ринку озброєнь, — додає представник ГУР.

Як вплине на потенціал армії РФ втрата Су-57

Однак Юсов зазначив, що ці літаки окупаційна армія РФ використовує під час ракетних атак по Україні.

Справді, є інформація про можливе ураження двох Су-57, і також про загиблих і поранених окупантів, які були на цей момент на летовищі, — підтвердив представник ГУР.

Юсов додав, що ураження стратегічних військових цілей на території країни-агресорки, зокрема, передових військових літаків, є цілком логічним, оскільки вони задіяні у злочинній війні проти України.

Є вже публічна інформація з ворожого інформаційного поля. Ворог сам підтверджує ураження однієї одиниці. Є оприлюднені супутникові знімки, які чітко показують ураження одного повітряного судна. Відповідно, коли буде об'єктивне підтвердження, ми будемо говорити два. Наразі є інформація про ураження двох Су-57. Стосовно об'єктивного підтвердження треба ще почекати, — зазначив Юсов.

Він уточнив, що мова йде мабуть про ураження.

Але, ми розуміємо, це складний технологічний процес, і лише діагностика пошкоджень займе у ворога чималий час, і відновлення, відповідно, так само. А якщо говорити про те, що це, за великим рахунком, штучний товар, Су-57 для путінської армії, то мінус будь-якої одиниці — це серйозний удар по спроможностям ворога, — наголосив представник ГУР.

Юсов зазначив, що в Росії є до десятки одиниць Су-57.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?