Путін дуже боїться НАТО — прем'єрка Естонії Кая Каллас
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін дуже боїться НАТО — прем'єрка Естонії Кая Каллас

Кая Каллас
Джерело:  BBC

Прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас зазначила, що попри погрози застосування ядерної зброї, кремлівський диктатор Володимир Путін дуже боїться відкритого конфлікту з НАТО.

Путін боїться протистояння з НАТО та вдається до ядерних погроз

Каллас зазначила, що кремлівський диктатор вміє сіяти страх.

На її думку, погрози Путіна варто сприймати серйзно.

Прем’єр-міністр Естонії зазначила, що кремлівський диктатор вже тривалий час погрожує застосуванням ядерної зброї, однак поки це тільки слова.

Йому дуже добре вдається сіяти страх у наших суспільствах. Він слухає, чого ми боїмося, і якщо ми боїмося ядерної війни, він посилює ці страхи. Після цього наша громадськість хоче утриматися у своїх діях, — пояснює Каллас.

Вона додала, що Кремль прагне посіяти страх серед західних країн та змусити їх вдаватись до певного стримування у власних діях у відповідь.

Ми теж маємо задуматися над тим, чого боїться Путін. А він справді боїться війни з НАТО. Він не хоче цього. Звичайно, ми теж цього не хочемо, — підкреслює Каллас.

Що кажуть в Україні

За словами президента Володимира Зеленського, так звані “вибори президента” в РФ не мають жодної легітимності, а кремлівський диктатор Володимир Путін має опинитись на лаві підсудних у Міжнародному кримінальному суді у Гаазі.

Цими днями російський диктатор імітує чергові вибори. Усі в світі зрозуміли, що цей діяч, як було вже часто в історії, просто захворів владою і робить усе, щоб правити довічно.

Немає такого зла, яке він не скоїть, щоб подовжити особисту владу. Немає нікого в світі, хто був би застрахований від цього.

Дякую кожній державі, кожному лідеру, всім міжнародним організаціям, які називають і називатимуть ці речі своїми іменами. Все, що Росія робить на окупованій території України, є злочином. За все, що зроблено російськими вбивцями в цій війні заради путінської довічної влади, має бути справедлива відплата.

Він боїться найбільше тільки одного — справедливості. Жодної легітимності в цієї імітації виборів немає і бути не може. Цей діяч має закінчити на лаві підсудних в Гаазі. Саме це ми маємо забезпечити, всі в світі, хто цінує життя і порядність

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

президент України

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?