Путін міг попередити Трампа про повномасштабне вторгнення в Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін міг попередити Трампа про повномасштабне вторгнення в Україну

Путін міг попередити Трампа про повномасштабне вторгнення в Україну
Джерело:  The Telegraph

Кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, російський диктатор Володимир Путін попереджав його про вторгнення в Україну.

Головні тези:

  • Трамп стверджує, що Путін попереджав його про вторгнення в Україну та обіцяв добрі відносини.
  • Трамп анонсує чіткий план завершення війни в Східній Європі та вказує на необхідність стримання російської агресії.
  • Путін просив Трампа зберегти мовчання про певні рішення, що свідчить про складну дипломатичну ситуацію.

Трамп вкотре заявив про “хороші відносини” з Путіним

Як зазначає видання, під час виступу в мерії міста Оукс, на сході Пенсільванії, колишній президент Дональд Трамп підтвердив свої добрі відносини з Володимиром Путіним і заявив, що під час його президентства вторгнення в Україну не відбулося б.

Я чудово ладнаю з Путіним, — сказав Трамп своїм прихильникам.

Коментуючи рішення Путіна про вторгнення, Трамп зазначив: "Це сталося для нього миттєво. Він говорив про це, але я сказав: “Ви не ввійдет”'."

Трамп також згадав про свої хороші стосунки з президентом України Володимиром Зеленським і заявив, що зможе припинити війну в Східній Європі ще до своєї перемоги на виборах.

Байден нічого не зробив для цього — він навіть не розмовляв з Путіним понад рік, — сказав Трамп. — Це війна, яку потрібно закінчити, і я збираюся це зробити... Я спробую завершити її як обраний президент.

Він додав, що “хоче, щоб люди перестали вмирати — от і все".

Трамп вкотре повторив, що розробив чіткий план завершення війни

Як зазначив нещодавно кандидат у президенти США, у нього є "дуже чіткий план, як зупинити Україну і Росію", а також "ідея" про те, що робити з Китаєм.

Попри це, Дональд Трамп додав, що він не буде розкривати свої задуми, поки не повернеться у Білий дім.

Але я не можу дати вам ці плани, тому що якщо я дам вам ці плани, я не зможу їх використати, вони будуть дуже невдалими. Знаєте, частково йдеться про несподіванку, чи не так? Але вони не будуть для нас корисними, — додав Трамп.

Що важливо розуміти, він уже доволі довго говорить про існування певного "плану" припинення війни РФ проти України "за 24 години".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?