Путін обіцяє платити мільйони рублів росіянам за переселення на ТОТ України
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін обіцяє платити мільйони рублів росіянам за переселення на ТОТ України

Росіяни
Джерело:  Спротив

Росія платитиме гроші своїм громадянам, які переїдуть жити на тимчасово окуповані території України. Мова йде про частину Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей і півострів Крим.

Головні тези:

  • Росія обіцяє великі грошові виплати росіянам, які переїдуть на окуповані території України, за указом Путіна.
  • Окупаційна адміністрація потребує працівників для облаштування рубежів і відновлення інфраструктури, що була знищена під час війни.
  • Громадянам РФ обіцяють виплатити від 3 до 5 млн руб.

Росія хоче заселити ТОТ “благонадійними громадянами”

Відповідний указ, який передбачає такі соцгарантії, видав нелегітимний президент Росії Володимир Путін.

Громадянам РФ обіцяють виплатити від 3 до 5 млн рублів.

Проте є нюанс — необхідно привезти в тому числі сім'ю.

Виплати обіцяють насамперед тим "відкомандированим" спеціалістам, котрі привезуть із собою усю свою сім'ю.

Як пише ЦНС, найбільш потрібними для окупаційних адміністрацій є працівники, які можуть облаштовувати рубежі або позиції та перевозити вантажі.

Крім того, потрібні будівельники для "відновлення" об'єктів інфраструктури в окупованих українських містах, яку знищили російські війська.

Центр національного спротиву додав, що на тимчасово окупованих територіях ворог досі не може завершити формування окупаційних адміністрацій. Наразі окупанти шукають зрадників для роботи в адміністраціях та інших фейкових структурах.

Росія ідеологічно обробляє українських дітей на ТОТ

За даними генпрокурора Костіна, вже розслідується 11 кримінальних проваджень стосовно пропагандистської обробки дітей на окупованих територіях України. Відомо про дев’ять обвинувачувальних актів.

Вже є перші вироки за мілітаризацію дітей ― засуджено чотирьох осіб.

Маленьким українцям видають нові паспорти зі зміненими даними, а потім починають «виховання». Зокрема залучають їх до парамілітарних організацій, серед яких найбільш відомою є «Юнармія». 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?