Путін панікує через можливість України бити західною зброєю по РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін панікує через можливість України бити західною зброєю по РФ

Путін
Джерело:  online.ua

Нелегітимний президент Росії Володимир Путін боїться дозволів для України від країн-партнерів бити по території РФ західною далекобійною зброєю, тому цинічно заявив, що це нібито означатиме “пряму участь країн НАТО у війні в Україні”.

Головні тези:

  • Путін боїться дозволів для України від країн-партнерів бити західною далекобійною зброєю по РФ, стверджуючи що це означає участь НАТО у війні.
  • Диктатор РФ переляканий можливістю української армії використовувати сучасну високоточну зброю великої дальності, що загрожує його владі.
  • Очільник Кремля заявив, що вносити польотні завдання в системи можуть тільки військовослужбовці країн НАТО.

Путін з переляку знову заговорив про НАТО як сторону конфлікту

Диктатор РФ вважає, що Україна не зможе завдавати ураження сучасними високоточними системами великої дальності західного виробництва, оскільки це, мовляв, можливо лише за умови використання розвідданих із супутників, яких українська армія не має.

Очільник Кремля заявив, що вносити польотні завдання в системи можуть тільки військовослужбовці країн НАТО.

Тому, згідно зі своєю перекрученою логікою, він вважає дозвіл Україні бити західною зброєю по Росії “ухваленням рішення про безпосередню участь країн НАТО, США, європейських країн у війні в Україні".

Він думає, що таке рішення партнерів України "змінить саму природу конфлікту і означатиме, що країни НАТО, США і Європа воюють із Росією".

Путін наказав відбити Курську область до 1 жовтня

Як зазначає видання, збентежений Путін наказав своїй армії повернути контроль над Курською областю до 1 жовтня.

11 вересня російські війська розпочали контратаку вздовж західного флангу українського наступу.

Контрнаступ Росії з метою витіснення українців з Курської області офіційно стартував, — заявив фінський аналітик Йоні Аскола.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?