Путін помилував членів сумнозвісної банди за участь у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін помилував членів сумнозвісної банди за участь у війні проти України

Володимир Путін
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор Володимир Путін помилував двох учасників бандитського угруповання "Цапковські", на чиїх руках масові вбивства 12 людей включно із дітьми в Краснодарському краї. 

Путін помилував вбивць та злочинців за участь у війні проти України

За інформацією російських ЗМІ, мова йде про В'ячеслава Рябцева на прізвисько "Буба" і Андрія Бикова на прізвисько "Бик".

Зазначається, що рецидивістів з початку не хотіли брати до лав ПВК “Вагнер”, однак оскільки Рябцев пішов на угоду зі слідством, йому допомогли відправитись воювати проти України.

Стверджується, що Рябцев уже на волі - одружився і живе в одному з міст Краснодарського краю.

Як на фронт потрапив Биков, не уточнюється. За словами джерела, зараз він проходить лікування "на території ЛДНР" після важкого поранення. Що з ним буде далі - не зрозуміло, але помилування у нього "на руках".

Третього учасника банди - Володимира Алексєєва - ПВК "Вагнер" так і не взяла до себе. Причини не вказані, але ймовірно це через призначений йому довічний термін.

Що відомо про "Цапківську ОПГ"

Цапківське або Кущьовське організоване злочинне угруповання діяло в станиці Кущьовській Краснодарського краю РФ з початку 1990-х років. Банда займалася практично всіма видами кримінального бізнесу, водночас тримаючи в страху все місцеве населення.

Банда мала на своєму рахунку незліченну кількість злочинів, зокрема вбивства і побиття неугодних, систематичні зґвалтування місцевих дівчат - усі злочини покривали місцеві силовики.

Однак у ніч на 5 листопада 2010 року банда скоїла масове вбивство, яке поліцейські не змогли спустити на гальмах, оскільки злочин набув всеросійського розголосу.

Унаслідок розправи загинули три сім'ї - місцевого фермера, директора великої ростовської фірми і сім'я сусідів.

Загалом було вбито 12 осіб, включно з 4 дітьми. Наймолодшій із загиблих було всього дев'ять місяців.

Винними у вбивстві визнали бандитів ОЗУ "Цапковська". Рябцева і Бикова засудили до 20 років колонії, а Володимира Алексєєва, відомого як Вова-Бєспрєдєл, - до довічного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?