Путін та Кім Чен Ин готують неприємний сюрприз Байдену і Трампу — NBC News
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін та Кім Чен Ин готують неприємний сюрприз Байдену і Трампу — NBC News

Путін
Джерело:  NBC News

 NBC News дізналося від своїх інсайдерів, що КНДР може вдатися до найбільш провокаційних військових дій за останнє десятиліття напередодні президентських виборів у США. До цього Кім Чен Ина підштовхує нелегітимний президент РФ Володимир Путін.

Путін може спробувати зірвати вибори в США

Офіційний Вашингтон стурбований фактом посилення військового союзу між Москвою та Пхеньяном, адже це може суттєво розширити ядерний потенціал КНДР, а також посилити напруженість в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Ми не сумніваємося, що Північна Корея буде провокувати цього року. Питання лише в тому, наскільки ескалаційною вона буде, - заявило журналістам анонімне джерело в розвідці США.

Що важливо розуміти, американські розвідники багато разів звинувачували Кремль у втручанні у вибори 2016 року, щоб допомогти обрати Трампа.

Команда Джо Байдена завжди мала напружені відносини з Росією, які зовсім зруйнувалися після її вторгнення в Україну в 2022 році.

Путін знову збирається з візитом до КНДР

Згідно з даними журналістів, уже незабаром російський диктатор відвідає Північну Корею для зустрічі з Кімом.

Розвідка США дізналася, що вони мають намір підписати угоду про розширення передачі військових технологій Пхеньяну. 

Путін надає Північній Кореї технології атомних підводних човнів і балістичних ракет в обмін на те, що Пхеньян відправляє Росії велику кількість боєприпасів для війни в Україні, заявили високопоставлені американські чиновники. Північна Корея надає Росії більше озброєнь, ніж Європа надає Україні, включаючи мільйони артилерійських снарядів, - пише видання.

Окрім того, нещодавно з’ясувалося, що країна-агресорка РФ може допомогти КНДР зробити останні кроки, необхідні для спуску на воду її першого підводного човна, здатного запустити ядерну ракету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?