Путін хоче завершити війну проти України до 2026 року — Буданов назвав причину
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін хоче завершити війну проти України до 2026 року — Буданов назвав причину

Путін хоче завершити війну проти України до 2026 року — Буданов назвав причину

Росія хотіла б завершити війну проти України до кінця 2025 – початку 2026 року своєю перемогою. Причиною є те, що з літа 2025 року в неї почнуться серйозні проблеми в економіці й виникне необхідність мобілізації.

Головні тези:

  • Росія планує завершити війну проти України до 2026 року з метою уникнення економічних проблем та необхідності мобілізації.
  • Експерти вважають, що у РФ немає значущих шансів перемогти в Україні без застосування ядерної зброї.
  • Прогнози показують, що Росія повинна досягти умовної перемоги до кінця 2025 року, інакше вона ризикує втратити позиції на світовій арені.
  • Соціально-психологічний стан населення обох країн впливає на хід війни та стратегію ведення бойових дій.
  • За аналізами ініціаторів контлінгу, РФ має до літа 2025 року для досягнення суттєвих результатів у війні проти України.

Чому РФ прагне завершити війну проти України до 2026 року

2025-й рік для них, рубіж 25-го — початок 26-го — він для них ключовий. Вони і хочуть все це закінчити, тому що, за їхніми власними підрахунками, Російської Федерації, якщо вони не виходять із цієї війни умовними переможцями, вони на далеке, скажімо так, майбутнє, яке можна прорахувати, — це горизонт від 30-ти років, — випадають узагалі з можливості бачити в Росії наддержаву, до чого вони прагнуть.

Кирил Буданов

Кирил Буданов

Очільник ГУР України

За даними Буданова, Росія прогнозує, що "всі проблеми у них почнуться влітку 25-го року", оскільки об'єднаються як фінансово-економічний фактор, так і соціально-політичний.

Також, за його словами, у Росії дедалі гостріше звучить питання недобору в армію.

У цей період (влітку 2025 року — ред.) вони зіштовхнуться з дилемою — або оголошувати мобілізацію, або якимось чином треба трошки зменшувати інтенсивність бойових дій, що для них може бути, врешті-решт, критичним, — зазначив голова розвідки.

Очільник ГУР додав, що на соціально-психологічний стан населення також вплинули зусилля України з перенесення бойових дій на територію Росії.

Глава військової розвідки України, посилаючись на російські документи, зазначив, що в разі відсутності російської перемоги до кінця 2025 року у світі залишаються лише дві наддержави — США і Китай, а місця РФ там не буде.

Вони це ясно усвідомлюють. Для них це ключовий період. Тому вони будуть робити все можливе, щоб у їхньому розумінні перемогти. Інакше вони вилітають з абсолютно всіх світових процесів. Усе, на що вони можуть розраховувати — це регіональне лідерство, а це їх не влаштовує, — підсумував Буданов.

Яким буде фінал війни РФ проти України. “Буйвол” з “Азова” зробив свій прогноз

У Росії майже не залишилося шансів, щоб перемогти Україну на полі бою. Про це заявив старший сержант 12-ї бригади спеціального призначення Національної гвардії України “Азов” із позивним “Буйвол” в інтерв'ю Online.UA.

Як зазначає “Буйвол”, він не знає, що повинна зробити Росія, щоб завдати Україні поразки.

Єдиний варіант, який може кардинально змінити ситуацію й врятувати ворога від розгрому, — ядерна зброя.

У нас вже зовсім інша підготовка армії. Коли ми зустрічали повномасштабне вторгнення — ми були підготовлені по-одному, а зараз уже підготовлені по-іншому. Так, рашка (Росія — ред.) може захопити ще певну кількість територій, але повністю виграти вже точно не зможе, не застосувавши якесь балістичне, ядерне озброєння, — зазначив старший сержант бригади НГУ “Азов”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?