Путін заявив про готовність Росії до ядерної війни — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін заявив про готовність Росії до ядерної війни — відео

Путін
Джерело:  online.ua

Як стверджує російський диктатор Володимир Путін, РФ технічно готова до ядерної війни. Очільник Кремля додав, що розгляне такий сценарій, якщо Захід введе свої війська в Україну.

Путін знову лякає світ ядерною зброєю

З військово-технічної точки зору ми, звичайно, готові. Вони (ядерні ракети) у нас постійно перебувають у стані бойової готовності.

Володимир Путін

Володимир Путін

Російський диктатор

Очільник Кремля наголошує: якби Білий дім наважився ввести американські війська в Україну, то офіційна Москва розцінила б такий крок так само як і введення військ США на російську територію, тобто як інтервенцію.

Я ж сказав, що (президент США Джо) Байден — представник традиційної політичної школи... Там, окрім Байдена й інших, вистачає фахівців у сфері російсько-американських відносин і у сфері стратегічної стриманості. Тому не думаю, що тут усе мчить так у лоб, але ми до цього готові, — заявив російський диктатор.

Ба більше, Путін додав, що “бал вампірів закінчується”, звинувативши Захід у геноциді, який проводить російська армія в Україні.

Путін запевняє, що не збирався завдавати ядерного удару по Україні

За словами Путіна, необхідності застосовувати тактичну ядерну зброю у війні проти України ніколи не було.

Російські пропагандисти поцікавилися у очільника Кремля, чи виникало у нього хоч колись таке бажання.

Ні, а навіщо? У нас є свої принципи. Вони кажуть, що ми готові застосовувати, зокрема, будь-яку зброю, зокрема (тактичну ядерну — ред.), якщо йдеться про існування російської держави, заподіяння шкоди нашому суверенітету і незалежності. У нас же все прописано в нашій стратегії, ми її не змінювали.

Володимир Путін

Володимир Путін

Російський диктатор

За словами президента РФ, якщо США проведуть ядерні випробування, то Росія може зробити те саме.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?