Рейтинг Байдена в США різко обвалився — уже відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Рейтинг Байдена в США різко обвалився — уже відома причина

Джо Байден
Джерело:  NBC News

Рейтинг очільника Білого дому Джо Байдена знизився до найнижчого рівня за весь час його президентства – 40%. Як вдалося дізнатися журналістам, це сталося на тлі невдоволення американцями його політик та дії щодо війни між Ізраїлем і ХАМАС.

Що відбувається з рейтингом Байдена

Згідно з даними національного опитування NBC News, зменшення підтримки чинного американського лідера найбільш помітне серед демократів.

Останні скаржаться на те, що Ізраїль використовує занадто жорсткі методи під час війни з терористами ХАМАС у Газі.

Також не схвалюють підхід президента США виборці у віці від 18 до 34 років, яких також не влаштовує те, як розвиваються події на Близькому Сході.

За словами соціолога-демократа Джеффа Горвітта з Hart Research Associates, просто зараз чинний очільник Білого дому опинився в унікально низькій точці свого президентства.

А все через те, що виборці не підтримують його зовнішньополітичні рішення та дії.

У Трампа є шанс перемогти Байдена під час президентських перегонів

В результатах опитування також вказано, що лише третина усіх виборців підтримують зовнішню політику Байдена.

Варто звернути увагу на те, що це на 8 пунктів менше, ніж було у вересні.

62% виборців, у тому числі 30% демократів, заявили, що не схвалюють зовнішню політику президента. Лише 34% усіх виборців схвалюють те, як Байден поводиться щодо війни між Ізраїлем і ХАМАС.

Ба більше, з’ясувалося, що чинний американський лідер відстає від колишнього президента Дональда Трампа в гіпотетичному поєдинку на загальних виборах, хоча його відставання перебуває у межі похибки.

Що важливо розуміти, Трампа підтримують 46% зареєстрованих виборців, а Байдена – 44%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?