РФ атакувала КАБом Харків — постраждало понад 10 людей
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ атакувала КАБом Харків — постраждало понад 10 людей

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
РФ атакувала КАБом Харків — постраждало понад 10 людей

8 жовтня армія РФ атакувала керованими авіабомбами Харків. Внаслідок атаки Постраждали щонайменше 6 людей, одна людина у важкому стані.

Головні тези:

  • РФ атакувала Харків за допомогою керованих авіабомб, щонайменше 6 постраждалих, включаючи одну людину у важкому стані.
  • Українські сили ППО збили 18 ворожих безпілотників під час атаки на Одеську область, використано балістичні ракети з окупованого Криму.
  • Напади Росії посилюються, проти РФ вжито заходи з відповіді, всі ворожі безпілотники були знищені у повітряному просторі над декількома областями України.
  • Постраждалих від атаки в Харкові - 11 осіб, серед них дитина та троє у важкому стані. Цивільне виробництво отримало пошкодження.
  • Українська авіація та зенітні ракетні підрозділи були успішні у протидії нападам, один безпілотник вдало повернувся на територію Росії.

Росія вкотре атакувала Харків

Як повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, зафіксоване влучання ворожого КАБу в Індустріальному районі Харкова.

За попередньою інформацією, пошкоджене цивільне виробництво.

Спочатку було відомо про щонайменше 5 поранених людей. Згодом мер міста Ігор Терехов повідомив, що "прильотів" було кілька. Водночас тип зброї наразі встановлюється. На місці одного з ударів масштабна пожежа.

Синєгубов додав, що наразі відомо про 11 постраждалих, серед яких:

  • 16-річна дитина;

  • троє у важкому стані.

Сили ППО збили 18 "шахедів" під час атаки РФ на Україну

8 жовтня війська РФ здійснили атаку на Одеську область. Окупанти запустили дві балістичні ракети "Іскандер-М" з окупованого Криму та 19 ударних безпілотників з Приморсько-Ахтарську.

Як зазначають військові, у результаті протиповітряного бою всі 19 ворожих безпілотників були знищені в повітряному просторі над Одеською, Миколаївською, Дніпропетровською, Вінницькою та Тернопільською областями.

Зокрема, 18 безпілотників збили Сили української авіації, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби РЕБ.

Один безпілотник повернувся на територію Росії, не завдавши удару.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?