РФ атакувала ракетами Київ. Постраждало понад 10 людей, у двох районах виникли пожежі
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ атакувала ракетами Київ. Постраждало понад 10 людей, у двох районах виникли пожежі

КМВА
атака

21 березня Росія атакувала Київ балістикою. Наразі відомо про падіння уламків в трьох районах столиці: пошкоджено будинки, дитсадок, палають автівки.

Що відомо про постраждалих та наслідки після атаки РФ на Київ

Як повідомив мер столиці Віталій Кличко, У Святошинському районі зафіксовано падіння уламків ракети на приміщення дитсадка.

Також повідомляється про падіння уламків на житловий будинок. Попередньо ударною хвилею вибило вікна у двох дев'ятиповерхівках.

Також повідомляють про пошкоджені авто.

У Шевченківському районі палають автівки. Також пошкоджено уламками житловий будинок — пожежа у квартирі. Крім того, за попередньою інформацією, є загоряння на території дитячого садочку.

У Шевченківському районі, де горить квартира, відбувається евакуація мешканців будинку.У деяких будинках вибуховими хвилями пошкоджено вікна.

Падіння уламків на територію житлової забудови між дитячим садком та житловими будинками — без негативних наслідків. Є загоряння приватного житлового будинку.

У Подільському районі уламки ракети впали на територію двох підприємств. Також палає дах житлового будинку. Є загоряння в трансформаторній підстанції та у двоповерховій нежитловій будівлі.

За даними КМВА, інформація щодо падіння уламків на дах житлового будинку із подальшим загорянням не підтвердилася. Пожежу в трансформаторній підстанції та у двоповерховій нежитловій будівлі ліквідова

Наразі відомо, що внаслідок ракетного удару в Києві постраждало 12 осіб. Інформації стосовно загиблих немає.

Скільки ракет запустила РФ по Україні 21 березня

У ніч на 21 березня російські окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами — «Іскандер-М» (KN-23), Х-47М2 «Кинджал», а ще 29-ма крилатими ракетами Х-101 / Х-555 із 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Їх випустили з Волгодонська та Енгельса.

Силам ППО вдалося збити всі ракети: як балістичні, так і крилаті. Основним напрямком удару був Київ. Ракети заходили з півночі. Загалом усі цілі збили над столицею та Київщиною, — повідомили в ПС.

До відбиття атаки залучали зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил та мобільні вогневі групи Сил оборони України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?