РФ масовано атакувала Україну ракетами. Що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ масовано атакувала Україну ракетами. Що відомо

Ракета
Джерело:  online.ua

У ніч на 24 березня окупанти завдали нового масового удару по Україні, застосувавши крилаті ракети та ударні дрони.

Наслідки ракетного удару 24 березня

Над Києвом та в районі столиці, за даними ОВА, збили біля десяти ворожих ракет.

  • У Деснянському районі уламки впали на територію лісових насаджень.

  • У Шевченківському — на територію паркової зони та на територію житлової забудови. Пошкоджено фасад багатоповерхового будинку.

Інформація про постраждалих відсутня.

За даними мера Львова Андрія Садового, на Львів та область летіло близько 20 ракет і 7 шахедів.

Ціль – обʼєкти критичної інфраструктури. У Львові влучань не зафіксовано.

На Львівщині, за інформацією ОВА, окупанти завдали удару ракетами та дронами по обʼєкту критичної інфраструктури. Виникла пожежа. Інформація про постраждалих не надходила.

У Кривому Розі через уламки збитих дронів пошкоджено тепломережі і лінії електропередач. Через перепад напруги у місті відключені декілька котелень.

Без тепла залишились 6 лікарень, понад півтори сотні навчальних закладів. А ще 3 тис будинків, де загалом мешкають 76 тис людей.

На Нікопольщині уламки збитого безпілотника пошкодили енергообʼєкт. Без світла залишились понад 3 тис абонентів у Нікополі та більш ніж 6,4 тис у районі. Електропостачання вже відновили.

Ракетна атака 24 березня: що відомо

Близько першої ночі 23 березня Повітряні сили попередили про зліт 4-х бортів Ту-95МС з аеродрому "Оленья" (Мурманська область). Загалом бортів було 14.

Сили ППО знищили 43 повітряні цілі: 18 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 25 ударних БпЛА «Shahed-136/131» у межах Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Київської, Волинської та Львівської областей.

Усього окупанти запустили 29 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 28 ударних БпЛА типу «Shahed».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?