РФ масштабно атакувала Київ "шахедами" — що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ масштабно атакувала Київ "шахедами" — що відомо

КМВА
РФ масштабно атакувала Київ "шахедами" — що відомо

26 вересня російські військові масштабно атакували ударними дронами "Шахед" Київ. У місті пошкоджено цивільну забудову та інфраструктуру.

Головні тези:

  • Російські війська атакували Київ за допомогою ударних дронів “Шахед”, пошкодивши цивільну забудову та інфраструктуру міста.
  • У результаті атаки було порушено газову трубу з подальшим горінням в житловому будинку та пошкоджено понад 20 автомобілів.
  • Також російські війська здійснили авіаудари по Запоріжжю, що призвело до пошкодження будинків та поранення 7 людей.

Що відомо про атаку РФ на Київ 26 вересня

Як повідомив начальник КМВА Сергій Попко, у напрямку столиці летіли понад півтора десятка безпілотників.

Бойова робота про них тривала протягом 5 годин, у результаті чого десяток дронів вдалося знищити

У ДСНС повідомили, що внаслідок російської атаки у Печерському районі сталася розгерметизація газової труби на першому поверсі житлової пʼятиповерхівки з подальшим горінням.

Наразі пожежу уже загасили.

Також пошкоджені близько 20 автомобілів. У чотирьох житлових будинках вибиті вікна. Також уламки впали на території дитячого садочку.

Було також відомо про одну поранену дитину. Згодом за уточненими даними, інформація про поранену дитину в Києві не підтвердилася. У КМВА зазначили, що вона отримала поранення не через атаку БпЛА.

Росіяни також атакували Запоріжжя

Росіяни завдали 5 авіаударів, попередньо — КАБами, по території обласного центру та Запорізького району.

Внаслідок одного з ударів вибуховою хвилею та уламками пошкоджений багатоквартирний будинок. Ще одне влучання відбулося поруч із приватним будинком, — передали в поліції.

В результаті авіаційного удару по Запоріжжю були поранені 7 людей, з яких 1 дитина. Крім того, були евакуйовані 18 громадян.Зруйновано 11 приватних житлових будинків та 1 триповерховий житловий будинок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?