РФ обстріляла КАБами Харків — постраждало 13 людей,серед них дитина
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла КАБами Харків — постраждало 13 людей,серед них дитина

ДСНС України
РФ обстріляла КАБами Харків — постраждало 13 людей,серед них дитина

Ввечері 20 жовтня російські війська завдали ударів по Харкову. Внаслідок обстрілу виникли проблеми з електропостачанням, наразі відомо про 13 постраждалих, з них одна дитина.

Головні тези:

  • Російські війська обстріляли Харків, спричинивши проблеми з електропостачанням та пошкодження будівель і об'єктів інфраструктури.
  • Унаслідок атаки було поранено 13 людей, серед яких є дитина, а також були зафіксовані пошкодження автозаправної станції та станції техобслуговування.
  • Російські обстріли також зафіксовані в інших містах, таких як Кривий Ріг, Київ, Сумська область та Запоріжжя, приводячи до руйнування будинків та інфраструктури.

Армія РФ знову обстріляла Харків

О 22:10 мер Ігор Терехов повідомив, що в Харкові лунають вибухи, місто перебуває під атакою ворожих КАБів.

Згодом він уточнив, що під ударами опинилися три райони міста. У деяких з них є певні проблеми з електропостачанням.

Згодом голова ОВА Олег Синєгубов повідомив про 4 постраждалих, один чоловік госпіталізований. Є загоряння будинку, пошкоджена станція техобслуговування. Також є пошкодження автозаправної станції.

Пізніше Терехов уточнив, що в Київському районі пошкоджено АЗС, СТО, приватні будинки та лінії високовольтних передач. В Основʼянському районі є пошкодження багатоквартирних та приватних будинків, гаражів.

Вночі 21 жовтня Нацполіція повідомила, що у Харкові кількість постраждалих через російські обстріли людей зросла до 12.

Вже зранку в ДСНС уточнили, що постраждало загалом 13 людей.

Росія всю ніч атакувала Україну дронами й КАБами

  • На Сумщині росіяни завдали авіаційного удару по критичній інфраструктурі Роменського району. Кілька сіл без світла.

  • У Кривому Розі через ракетний удар постраждали 4 людини, серед них — дитина. Пошкоджені готель, будинки, банк, магазини.

  • У Києві після атаки дронів виявили одного постраждалого. У чоловіка опіки обличчя.

  • На Запоріжжі росіяни скидали КАБи, запускали дрони та обстрілювали регіон з РСЗВ. Люди не постраждали. Є пошкодження будинків і об'єктів інфраструктури. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?