РФ перекидає комплекси радіопридушення "Борисоглібськ" у Крим — АТЕШ
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ перекидає комплекси радіопридушення "Борисоглібськ" у Крим — АТЕШ

зс рф
Джерело:  АТЕШ

Російські окупанти у Криму перекидають комплекси радіопридушення "Борисоглебськ". Активність помічена на виїзді із Джанкоя.

Що відомо про перекидання росіянами комплексів радіопридушення "Борисоглібськ" у Крим

Агенти "АТЕШ" простежили за переміщенням автоматизованих комплексів радіоелектронного придушення (РЕП) Р-330 "Борисоглебськ" окупантів з Джанкоя, — йдеться у повідомленні.

При цьому патизани запевняють, що до материкової частини України цього разу нічого не доїде і "салют" буде дуже гарний".

Що відомо про комплекси

Р-330 — сімейство радянських, і зокрема, російських автоматизованих комплексів радіоелектронного придушення(РЕП).У 1999 — 2001 роках проводилася модернізація станції Р-330Б силами розробника (ТНДІР "Ефір", ДКР "Борисоглебськ").За результатами було модернізовано кілька станцій.

У 2004 році було розпочато ДКР "Борисоглебськ-2".В результаті комплекс був повністю перероблений та прийнятий до серійного виробництва. У 2013 році на озброєння прийняли перші 8 комплексів РБ-301Б "Борисоглібськ-2".

Ситуація в Джанкої

Джанкой російські окупанти використовують як хаб для перекидання техніки та живої сили на лінію фронту в Україну. У зв'язку з цим місто є місцем накопичення великої кількості військових об'єктів РФ різного призначення.

У Джанкої часто гримлять вибухи, що супроводжують удари по важливих стратегічних цілях загарбників. Зокрема, в середині травня повідомлялося, що по військових об'єктах у тимчасово окупованому Джанкої, куди прибули нові військові підрозділи РФ, було завдано удару. Противник зазнав втрат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?