Росія атакувала ракетами автомийку Снігурівки на Миколаївщині. Є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія атакувала ракетами автомийку Снігурівки на Миколаївщині. Є загиблі та поранені

ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Снігурівка

У Снігурівці на Миколаївщині під час ракетної атаки 27 травня на автомийку самообслуговування 2 людей загинуло та 5 постраждали.

Росія завдала ракетного удару по Снігурівці

Російські терористи близько 14.00 27 травня били ракетами по Снігурівці на Миколаївщині. Армія РФ поцілила у автомийку — зайнялася пожежа, загинули люди.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

За інформацією рятувальників, унаслідок ракетного удару по Снігурівці виникла пожежа у кав'ярні, автомагазині та шиномонтажі, вибуховою хвилею пошкоджено автомийку самообслуговування. Пожежу на площі 300 кв м ліквідували.

Наразі відомо про п'ятьох постраждалих. Двоє з них — 17-річні дівчина та хлопець. Під час розбору завалів виявлено тіла двох загиблих людей.

Роботи на місці обстрілу тривають.

0 14.15 про атаку РФ на Снігурівку повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

О 16.54 стало відомо, що кількість загиблих зросла до трьох, а поранених — до 6.

У Миколаєві поранено 6 людей внаслідок ракетного удару РФ

Вдень 15 травня на Миколаїв була здійснена російська ракетна атака. На цей момент відомо вже про 5 поранених.

Про постраждалих повідомив керівник Миколаєвської ОВА Віталій Кім.

Вже пʼять постраждалих. Всім медична допомога надана амбулаторно

ГУ ДСНС у Миколаївській області розповіло подробиці ракетного удару по місту та додали, що кількість постраждалих збільшилася до 6 осіб.

Вдень 15 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Миколаєву. Поцілили у промислову зону. Виникла пожежа СТО площею 400 кв. м. Загорілась будівля та автомобілі, які знаходились поруч. Відомо про трьох постраждалих, їх стан середньої тяжкості. Наразі працюють відділення 3 та 4 державних пожежно-рятувальних частин, чергова зміна оперативно координаційного центру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?