Російська армія атакувала балістикою Миколаїв — що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Російська армія атакувала балістикою Миколаїв — що відомо

дснс
Джерело:  online.ua

Російська армія знов атакувала Миколаїв балістикою. Наслідки атаки наразі встановлюються.

Що відомо про атаку РФ на Миколаїв

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич відзначив, що, згідно з попередньою інформацією, російські терористи атакували балістикою. Також він закликав цивільних реагувати на тривогу.

О 14:17 Повітряні сили України попередили про активність ворожої авіації на північно-східному напрямку та заявили про ризик застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових регіонів. Також пізніше тривогу було оголошено в низці областей через загрозу балістичного ураження.

Наразі інформації про постраждалих та пошкодження немає.

РФ атакувала Одещину та Миколаївщину 25 березня

У ніч на 25 березня Росія зосередилася у своєму терорі на Миколаївщині та Одещині.

Російські терористи випустили по Одещині протирадіолокаційну ракету Х-31П, потім атакували кількома хвилями дронів типу Shahed-131/136 з акваторії Чорного моря. По чотири ударних безпілотники було збито на Одещині та Миколаївщині, однак уникнути влучань не вдалось.

Зокрема, у Миколаївській області ворог поцілив по енергетичному об’єкту, спалахнула пожежа. Також внаслідок падіння збитого "Шахеда" в приватному секторі Миколаєва сталося руйнування двоповерхового житлового будинку. Поранення отримали понад 10 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?