Росія атакувала ракетами Селидове на Донеччині. Загинула жінка
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія атакувала ракетами Селидове на Донеччині. Загинула жінка

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
обстріл

Російські війська 18 квітня вдарили ракетами по місту Селидове Донецької області, у результаті чого загинула жінка.

Що відомо про обстріл РФ Селидового

Як зазначається, росіяни завдали удару приблизно о 03:10 чотирма ракетами. В результаті обстрілу загинула жінка 1961 року народження.

Рятувальники деблокували тіло жінки з-під завалів приватного житлового будинку.

Через обстріл пошкоджено адмінбудівлю сільгосппідприємства, магазин та приватні житлові будинки. Також було пошкоджено лінії електромереж.

Наразі перекрито рух дорогою Селидове — Покровськ.

Яка ситуація в Донецькій області

За словами очільника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, 18 квітня в результаті обстрілів у Красногорівці Покровського району були поранені двоє людей.

У Костянтинівці Краматорського району було пошкоджено 12 приватних будинків і адмінбудівлю; у Марковому того ж району — пошкоджено 2 адмінбудівлі і приватний будинок. У Лиманській громаді обстріляні Торське, Терни і Ямполівка.

У Часовоярській громаді Бахмутського району — пошкоджені 12 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Сіверську пошкоджено будинок.

Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 127 людей, у тому числі 13 дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?