Росія — це ракова пухлина. Доброволець з Казахстану розповів про ставлення до РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія — це ракова пухлина. Доброволець з Казахстану розповів про ставлення до РФ

Жасулан Дуйсембін
Джерело:  online.ua

Доброволець з Казахстану Жасулан Дуйсембін із позивним “Джаз” розповів online.ua про своє ставлення про росіян та про те, як відчув дух свободи в Україні.

Доброволець з Казахстану про ставлення до росіян

Жасулан каже, що хотів би, аби росіяни на секунду залишити всі думки про велич російської держави, і просто по-людськи уявили, як це, коли лягаєш спати, а на тебе і твою тримісячну дитину падає бетонна плита.

І в цей момент, коли переживаєш такий жах, хтось із боку пише: “Так їм і треба”. Я просто хочу, щоб кожен, хто пише це лайно, уявив на долю секунди, що це сталося з вами.

Я бажаю усім росіянам пекла. Не вірю, що можна якось ужитися з ними у майбутньому. Ми маємо передати нашим дітям, що ці тварюки повернуться. Тож хай горять усі.

Росія та росіяни — це ракова пухлина. Уся їхня держава, влада, покоління. Вони — біосміття.

Жасулан Дуйсембін

Жасулан Дуйсембін

Доброволець з Казахстану

Доброволець каже, що не знає, що світ робитиме з росіянами після їхнього програшу.

Джаз відчув дух свободи в Україні

Доброволець з Казахстану Жасулан “Джаз” Дуйсембін розповідає, що його багато разів засуджували у Казахстані за те, що він відкривав правду.

Мовляв, як я можу так говорити про свою батьківщину. Я кажу тим, хто вміє думати. Беріть урок з українців, щоб у вас була національна ідея та повага до своєї культури.

Звертаючись до казахів, Дуйсембін каже, що вони — господарі на своїй землі, і ніхто не має права, їм щось вказувати. Він закликає ніколи не вірити росіянам.

Кацап — це той, хто завжди вдарить тебе ножем у спину.

Доброволець ЗСУ пишається, що народився у степах Казахстану, однак дух свободи, який шукав, він відчув в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?