Росія завдала ударів по теплових та гідроелектростанціях України
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія завдала ударів по теплових та гідроелектростанціях України

ракета РФ
Джерело:  Укренерго

Вночі 29 березня РФ розпочала нову масовану комбіновану атаку проти України й знову била по енергетичним об’єктам.

Атака РФ на Україну 29 березня. Що наразі відомо

Як повідомляє пресслужба "Укренерго", в результаті ударів Росії були пошкоджені теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах країни.

Окрім того, наголошується, що наразі в Дніпропетровській області застосовані аварійні відключення, на Харківщині графік погодинних відключень.

Масована атака росіян розпочалася ще ввечері 28 березня, коли окупанти запустили на територію України ударні БпЛА з кількох напрямків одразу.

Близько 04:00 29 березня стало відомо, що Росія розпочала пуски крилатих ракет.

Повітряні сили ЗСУ попередили про зліт трьох літаків МіГ-31К з аеродрому Саваслейка у Росії. Вони є носіями гіперзвукових ракет "Кинджал".

Що важливо розуміти, повітряна тривога тривала цілу ніч.

За словами місцевих мешканців, під час масштабної ракетної атаки у Дніпрі, на Хмельниччині та Івано-Франківщині гриміли вибухи.

Що відомо про ситуацію у Дніпропетровській області

Згідно з останніми даними, над Дніпропетровщиною збито 10 безпілотників — у Павлоградському, Криворізькому, Дніпровському, Кам'янському районах.

Окрім того, вдалося знищити 4 ракети.

Наразі також відомо про пошкодження кількох енергетичних об'єктів — у Дніпровському,  Криворізькому та Кам'янському районах.

Поранений щонайменше один цивільний.

У Кам'янському, де ворог  потрощив дачний кооператив, п'ятеро поранених. Один з них — "важкий". Зруйновані 3 дачні будинки, ще 4 — пошкоджені. Понівечені автомобілі. Через атаку на Нікополь, яка сталася вчора надвечір, пошкоджений санаторій, 3 приватні будинки, господарські споруди, — повідомляє Дніпропетровська ОВА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?