Росіянам вдалося загасити нафтобазу лише на другу добу після атаки дронів
Категорія
Події
Дата публікації

Росіянам вдалося загасити нафтобазу лише на другу добу після атаки дронів

Росіянам вдалося загасити нафтобазу лише на другу добу після атаки дронів
Джерело:  online.ua

У Краснодарському краї РФ пожежу на одній із нафтобаз ліквідували лише на другу добу. Резервуари з паливом палали після атаки дронів 6 липня.

Головні тези:

 

  • Атака дронів 6 липня у зазначених районах призвела до пошкоджень об'єктів та резервуарів з паливом.
  • У результаті атаки одного з безпілотників горів резервуар з паливом у станиці Павлівській.
  • У Новошахтинському заводі нафтопродуктів фрагменти безпілотника приземлилися без пошкоджень, але вибило шибки в офісній будівлі.

У Краснодарському краї на другу добу загасили пожежу на нафтобазі

Як повідомляє регіональний оперштаб, пожежа на нафтобазі в станиці Ленінградській, викликана атакою безпілотників, ліквідована.

Зазначимо, в ніч на 6 липня атаку зазнали об'єкти в Єйському, Ленінградському та Павлівському районах. Зокрема, у Єйську уламки безпілотника пошкодили вежу оператора стільникового зв'язку.

Що відомо про атаку дронів по нафтобазах РФ 6 липня

У так званому “Оперштабі” Краснодарського краю заявили, що цілями дронів були об'єкти в кількох муніципалітетах регіону — Єйському, Ленінградському і Павлівському.

У Єйську дрони збили засобами ППО, однак через падіння уламків зафіксовано “незначні пошкодження” вежі стільникового зв'язку.

У станиці Павлівській горіли резервуари з паливом. У РФ заявили, що відбили атаку дронів, а причиною займання є падіння фрагментів БпЛА на нафтобазі.

Також, завдяки роботі ППО РФ, горів резервуар із паливом горів у станиці Ленінградській.

Також внаслідок атаки дронів на російський Ростов фрагменти одного з БПЛА впали на територію Новошахтинського заводу нафтопродуктів у Залізничному районі. Пошкоджень немає.

Фрагменти ще одного безпілотника знайшли на території металургійного підприємства «Айфон», в офісній будівлі вибило шибки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?