Росіяни скаржаться на атаку дронів по аеродрому в Липецьку ― відео
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни скаржаться на атаку дронів по аеродрому в Липецьку ― відео

Дрони
Джерело:  online.ua

26 жовтня українські безпілотники, ймовірно, атакували аеродром у російському Липецьку. Міноборони країни-агресорки заявило про збиття чотирьох БПЛА над областю.

Головні тези:

  • Безпілотніки атакували аеродром у Липецьку, за словами місцевих мешканців.
  • Аеродром Липецьк-2 був раніше об'єктом атаки, де базуються російські винищувачі та авіатехніка.
  • Російська влада стверджує, нібито всі БпЛА були збиті.

Дрони, ймовірно, атакували аеродром у Липецьку

Про атаку на місто повідомив губернатор Липецької області Ігор Артамонов. Нібито, усі дрони були збиті місцевою ППО.

У Липецьку та районі працюють ППО. Є збиті БПЛА. На місця падіння виїхали представники спецслужб. Системи виявлення і придушення перебувають у стані готовності.

У своєму Telegram-каналі він неодноразово наголосив на повітряній тривозі та нібито збитих дронах, проте нічого не зазначив про наслідки атаки.

У міністерстві оборони РФ о 17:16 повідомили про нібито збиття чотирьох українських дронів над територією Липецької області.

Водночас місцеві мешканці повідомляли про атаку БПЛА на аеродром у Липецьку.

Відповідне відео також оприлюднив керівник ЦПД РНБО Андрій Коваленко.

Генштаб розкрив деталі атаки по військовому аеродрому РФ

Україна атакувала "Липецьк-2" у Липецькій області РФ. На аеродромі базуються російські винищувачі Су-34, Су-35 та МіГ-31.

Як зазначають військові вночі 20 жовтня завдано вогневого ураження по інфраструктурі військового аеродрому «Липецьк-2», що в Липецькій області РФ.

Зокрема ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки. Відомо, що на аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 повітряно-космічних сил ворога.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?