Росіяни скаржаться на відсутність світла та води після "бавовни" у Санкт-Петербурзі
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни скаржаться на відсутність світла та води після "бавовни" у Санкт-Петербурзі

вибух
Джерело:  online.ua

В одному із районів Санкт-Петербурга жителям вимкнули світло та воду після різкого звуку вночі.

Що відомо про “бавовну” у Санкт-Петербурзі

Жителі Червоногвардійського району Петербурга повідомляють про відключення електрики після різкого звуку вночі.

Як розповідають місцеві о 2:53 у Червоногвардійському районі було чутно сильний вибух після чого відключилася електрика та вода в кількох будинках.

Станом на 6:45, електрики та води не було.

У соцмережах місцеві району активно обговорюють нічний інцидент. Там же один із учасників поділився інформацією, що додзвонився до 004.

Просто сказали, що сталася аварія на підстанції, усунуть до 6 ранку, — поділився місцевий.

Крім того, світла також немає і в Токсовому районі з 3 години ночі. Там також повідомляють про аварію на мережах 35 кВт.

Що відомо про попередні “блекаути” в Санкт-Петербурзі

24 вересня 2023 року у російському Санкт-Петербурзі місцеві жителі повідомили про блекаут — на деяких вулицях повністю зникло світло. Також електрики деякий час не було в аеропорту Пулково.

Тоді повністю без електрики опинилися вулиці Першотравнева, Пушкінська, Валдайська, Вітебський проспект, район Шушари. Також частково немає світла у Московському районі Санкт-Петербурга.

На вулицях не працювали світлофори та магазини. Тоді в аварійних службах міста сказали місцевим мешканцям, що нібито проводять ремонтні роботи та завершать їх пізно вночі.

Проте місцеві жителі повідомляли, що бачили спалах у небі та чули бавовну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?