Росіяни заявили про атаку дронів на Крим — відомі наслідки
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни заявили про атаку дронів на Крим — відомі наслідки

бавовна
Джерело:  online.ua

Дві станції радіолокації пошкоджені внаслідок нічної атаки в Криму. Один окупант був поранений.

Головні тези:

  • Дві станції радіолокації у Криму пошкоджені наслідок атаки дронів, поранений один військовослужбовець.
  • Росія заявляє про збиття 11 безпілотників: 8 над Азовським морем, 6 у Краснодарському краї, 2 в Білгородській області, 1 в Ростовській області.ня.

Що відомо про наслідки атаки в Криму

Як зазначається, дві РЛС незначно пошкоджені внаслідок нічної атаки безпілотників на військову частину в селі Мисове у Ленінському районі Криму.

Окрім цього поранення отримав один військовослужбовець ЗС РФ.

Раніше в Міноборони РФ прозвітували, що за ніч над Кримом збили 11 безпілотників.

Зокрема у Шойгу заявили, що 11 дронів збито над Кримом, 8 — над акваторією Азовського моря, 6 безпілотників нейтралізовано над територією Краснодарського краю, 2 над Білгородською областю, 1 над територією Ростовської області.

Попередні вибухи в Криму

30 травня Збройні сили України завдали успішного удару по Керченській поромній переправі, що знаходиться в окупованому Криму. Для цього українські захисники використали американські далекобійні ракети ATACMS.

Внаслідок атаки пошкодження отримали два російські залізничні пороми. Пороми, своєю чергою, ймовірно були основним засобом залізничного транспортування російських ешелонів з паливом і боєприпасами до Криму.

Зазначається, що Росія також експлуатує автомобільні пороми типу RO-RO для підтримки переміщення важких вантажів через протоку.

Також Головне управління розвідки знищило російський буксир "Сатурн" у Криму 6 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?