Російська армія вдарила балістикою по Одещині
Категорія
Україна
Дата публікації

Російська армія вдарила балістикою по Одещині

Олег Кіпер / Одеська ОВА
Одещина

У ніч проти 26 червня російсько-окупаційні війська вкотре завдали удару по цивільній інфраструктурі Одеської області.

Головні тези:

  • Унаслідок атаки РФ були пошкоджені адміністративні будівлі та житлові будинки без втрат серед цивільного населення.
  • Російські війська продовжують щоденні обстріли у різних регіонах України, завдаючи збитків інфраструктурі та майну мирних мешканців.
  • Ситуація на сході України залишається напруженою через постійну військову агресію Росії.

Російська армія вдарила балістикою по інфраструктурі Одещини

Повітряна тривога на Одещині тривала з 00:29 до 00:56. Повітряні сили ЗСУ попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння з Криму, а згодом — про швидкісну ціль у напрямку Одещини.

Для атаки росіяни застосували балістичну ракету. У промисловому секторі пошкоджено адміністративну будівлю, повідомив керівник Одеської ОВА Олег Кіпер.

За даними ОВА, люди не постраждали.

Інформацію підтвердили у пресслужбі Сил оборони Півдня України.

Серед ночі ворог завдав балістичною ракетою по цивільній інфраструктурі Одещини. В промисловому секторі пошкоджено адміністративну будівлі, — йдеться в телеграм-каналі Сил оборони Півдня.

Армія РФ скинула авіабомбу на Селидове

26 червня російська армія скинула авіабомбу ФАБ-500 на селище Селидове в Донецькій області. 

У результаті атаки російської армії зазнала пошкоджень адміністративна будівля підрозділу ДСНС, шість пʼятиповерхових та 37 приватних житлових будинків, а також приватний автомобіль.

Російські війська не припиняють щоденні обстріли Селидівської громади. 26.06.2024 приблизно о 04-10 російські війська скинули на м. Селидове авіабомбу ФАБ-500, — повідомили у військовій адміністрації міста. 

В результаті атаки зазнала пошкоджень адміністративна будівля підрозділу Державної службм України з надзвичайних ситуацій, шість пʼятиповерхових та 37 приватних житлових будинків, а також приватний автомобіль. За попередніми даними, постраждалих та загиблих немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?