Російські провокатори вчергове осквернили могилу Степана Бандери у Мюнхені
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські провокатори вчергове осквернили могилу Степана Бандери у Мюнхені

Могила Бандери
Джерело:  online.ua

На могилі Провідника українського народу, лідера українських націоналістів, Героя України Степана Бандери на цвинтарі у Мюнхені знову з'явилися написи, ймовірно, зроблені російськими спецслужбами.

Вандали осквернили могилу Бандери у Мюнхені

На пам’ятнику Степану Бандері написали провокаційні вислови.

Про це повідомив керівник “Організації українських націоналістів — бандерівців” Олег Медуниця у Facebook.

Черговий акт вандалізму в Мюнхені. Буквально напередодні Дня Героїв. На цвинтарі Вальдфрідгоф російські агенти вкотре осквернили могилу нашого Провідника. За останні роки я вже навіть збився з рахунку, вкотре це. Провокаційний напис явно розрахований на внесення розколу в українське суспільство.

Олег Медуниця

Олег Медуниця

Глава “Організації українських націоналістів — бандерівців”

Невідомі особи написали на кам’яному хресті на могилі Бандери слова “Нам потрібні вибори”.

Медуниця знову звернувся до влади з пропозицією — створити в Україні Меморіал полеглих Героїв для великих синів українського народу, похованих за кордоном.

Ми, Організація Українських Націоналістів — бандерівців, вкотре закликаємо створити в Україні Меморіал полеглих Героїв, який передбачатиме перепоховання з чужої землі провідників визвольних змагань, зокрема Симона Петлюру, Євгена Коновальця, Степана Бандеру.

Він зауважив, що підтримує початок роботи над Національним військовим меморіальним кладовищем в Україні.

Слава Богу, справа зрушилася з мертвої точки та вже створююється Національне військове меморіальне кладовище. Але цю працю треба прискорити. Прах наших славних попередників ніколи не буде давати спокою московським агресорам, і обов’язок Української держави — дбати про пам’ять і гідне вшанування полеглих Героїв!

Осквернено могилу Степана Бандери

У Мюнхені 24 липня 2022 року осквернили могилу лідера українського національного руху першої половини ХХ століття Степана Бандери.

Про це повідомив Алесь Чайчиц.

Могила Бандери

Могила Степана Бандери у Мюнхені пошкоджена вандалами. Вирішив її вперше навідати, а там поліція і це видовище.

У жовтні 2018 року проросійський пропагандист, британець Грем Філліпс, також вчинив наругу над могилою лідера ОУН Степана Бандери на цвинтарі Вальдфрідгоф у Мюнхені.

Могила Бандери

До могильного хреста пропагандист прикріпив банер з написом "Тут похований український нацист Степан Бандера".

Як відомо, 15 жовтня — річниця загибелі Бандери, якого вбив агент КГБ Сташинський у Мюнхені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?