Російські військові обстріляли Херсонщину з танків і дронів. Є загибла та поранений
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські військові обстріляли Херсонщину з танків і дронів. Є загибла та поранений

Національна поліція України
Херсонщина

28 березня підрозділи армії РФ з різних видів зброї атакували село Михайлівка Херсонської області. Постраждало літнє подружжя: загинула дружина, поранений чоловік.

Російські військові атакували Михайлівку

Російські війська відкрили вогонь з міномету, коли поліцейські намагалися евакуювати пораненого та загиблу із села Михайлівка Херсонської області.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Так, з різного озброєння окупанти атакували Михайлівку Херсонської області

Били з танку, потім скинули боєприпас із дрона на житловий будинок, де внаслідок вибуху під завалами загинула 61-річна жінка, її 59-річний чоловік отримав контузію та садна.

Коли поліцейські намагалися евакуювати постраждалого та забрати тіло його дружини, противник відкрив мінометний вогонь.

У коротких перервах між обстрілами поліцейським на броньованому автомобілі вдалося вивезти потерпілого та тіло загиблої з обстрілюваного населеного пункту.

Росіяни вбили двоє людей на Херсонщині

Окупанти атакували з повітря село Велетенське, є жертва.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Російські війська продовжують вбивати жителів Херсонщини.

Як зазначається, ворог обстріляв Велетенське, били по житловому сектору. Внаслідок обстрілу 70-річна жінка, яка була на подвір’ї будинку, отримала тяжкі поранення, її серце зупинилося у кареті «швидкої».

Також начальник ОВА повідомив, що напередодні ввечері ворог скинув вибухівку з безпілотника на село Качкарівка. Травми, несумісні з життям, отримав 33-річний місцевий житель.

Вдень 21 березня російські війська атакували з безпілотника цивільний автомобіль у Козацькому на Херсонщині. Поранено 74-річного чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?