РосЗМІ оприлюднили кадри з місця ліквідації Киви — відео
Категорія
Події
Дата публікації

РосЗМІ оприлюднили кадри з місця ліквідації Киви — відео

Ілля Кива
Джерело:  online.ua

Кремлівські пропагандистські ЗМІ оприлюднили кадри з місця ліквідації зрадника та колаборанта, колишнього нардепа Іллі Киви. 

Що кремлівські ЗМІ пишуть про ліквідацію Киви

За інформацією російських пропагандистських видань, на території комплексу, де було знайдено тіло Ківи, наразі працюють представники Слідкому РФ.

До середини нікого не пускають, однак журналістам дозволили проводити зйомку поблизу воріт.

За словами директора заміського клубу "Велич" Юлії Синіциної, на території якого перебував Кива на момент ліквідації, комплекс не має посиленої охорони.

Територія парку є вільною, будь-хто може прийти до нього на прогулянку, зазначила Сініцина.

Вона зазначила, що про тіло Ківи їй повідомив місцевий житель.

Жінка одразу побігла до місця події, де разом з іншими працівниками вони оглянули тіло, зрозуміли, що це вбитий Кива - багато хто знав його в обличчя.

Він був постійним гостем, та й популярним серед тих, хто переглядає пропагандистські шоу.

Тіло ніхто не чіпав. Гендиректор запевняє, що ніхто до приміщення, де жив Кива, не заходив і порядок речей там зберігся.

Що відомо про ліквідацію Киви

За інформацією представників українських правоохоронних органів, зрадника Ківу ліквідували зі стрілецької зброї в рамках спецоперації СБУ.

Ліквідація ТОПового зрадника, колаборанта і пропагандиста Іллі Ківи - спецоперація СБУ, - зазначають представники правоохоронних органів.

У Росії у зв’язку з ліквідацією Киви вже відкрили кримінальну справу.

За попередніми даними слідства, ввечері на території парку одного з котеджних селищ у селі Супонево Одинцовського міського округу невідомий здійснив у потерпілого постріли з невстановленої зброї. Від отриманих поранень чоловік помер на місці, - йдеться у повідомленні головного управління МВС РФ у Московській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?