Розгінний блок російської ракети врізався в будинок під Бєлгородом — фото
Категорія
Події
Дата публікації

Розгінний блок російської ракети врізався в будинок під Бєлгородом — фото

ракета
Джерело:  online.ua

У місті Строїтель Бєлгородської області впав розгінний блок російської ракети. Внаслідок інциденту постраждала жінка.

В РФ в будинок впав розгінний блок ракети

Як повідомляють росЗМІ, інцидент трапився ще 17 березня, але про неї мовчали дві доби, перш ніж інформація просочилася у ЗМІ. Об’єкт впав на вулиці Троїцька, 8. Було пошкоджено будинок й отримала травми одна жінка.

Ймовірно, це була частина ракети російської протиповітряної оборони. Ракета ППО має пристрій самоліквідації, тож на землю може впасти лише її розгінний блок. У російських пабліках з'явилися фото цегляного будинку, в стіні якого застряг об’єкт, схожий на хвостову частину ракети.

Коментатори зазначають, що на фото об'єкт, схожий на розгінний блок ракети ППО "Панцир-С1". Подібний випадок був у листопаді 2023 року, коли розгінний блок "Панциря" пробив стіну будинку в Підмосков'ї.

Фото — росЗМІ

Що відбувається у прикордонних областях РФ

12 березня добровольчі російські батальйони "Російський добровольчий корпус", Легіон “Свобода Росії“ та Сибірський батальйон прорвали кордон у Бєлгородській та Курській областях та взяли під контроль кілька населених пунктів.

Російські добровольці анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську, а жителів Бєлгородської та Курської областей закликали евакуюватися.

16 березня Міністерство оборони РФ відзвітувало про "успішну" роботу ППО у Бєлгородській області.

Там стверджують, що нібито вночі було знищено п'ять безпілотників у Курській області, три дрони, реактивний снаряд та ракету "Точка-У" у Бєлгородській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?