Розвідка Британії заявила про заклики у РФ до більш жорсткої війни проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британії заявила про заклики у РФ до більш жорсткої війни проти України

Міноборони Британії
Володимир Путін

За інформацією представників військової розвідки Великої Британії, певні сили у Росії закликають до більш жорсткого ведення розв'язаної Кремлем злочинної війни проти України. 

Головні тези:

  • Представники військової розвідки Великої Британії заявили про заклики у РФ до більш жорсткого ведення війни проти України.
  • Увагу розвідки привертає націоналістичний рух “Братство академістів”, який підтримує войовничо імперіалістичний світогляд.
  • Організація “Братство” проводить військові тренування та має членів, які приєдналися до окупаційної армії РФ у війні проти України.
  • Активізація руху “Братство” свідчить про підтримку войовничого підходу до конфлікту деякими верствами суспільства в Росії.
  • Вплив руху “Братство” може мати наслідки на зміну поколінь серед адміністративних еліт РФ відповідно до прогнозів військової розвідки Британії.

Що відомо про заклики у Росії до більш жорсткої війни проти України

У британській військовій розвідці звертають увагу на націоналістичний рух "Братство академістів", яким керує власний пропагандистського каналу "Царьград" Костянтин Малофєєв.

Ця організація має осередки у різних російських університетах і дотримується войовничо імперіалістичного світогляду. "Братство" вірить, що 21 століття може стати золотим століттям російської культури з ідеологічним домінуванням Росії у глобальному масштабі, - пояснюють представники британської військової розвідки.

За інформацією розвідки Міноборони Британії, "Братство" вже проводить власні військові тренування, а деякі члени організації приєднались до лав окупаційної армії РФ у війні проти України.

Про що свідчить активізація руху “Братство” в Росії

Існування цього руху свідчить про те, що в Росії є виборці, які підтримують більш войовничий підхід до війни в Україні та на Заході. Це, ймовірно, матиме вплив на зміну поколінь, яка, ймовірно, відбудеться серед російських адміністративних еліт протягом решти цього десятиліття, - підкреслюють у військовій розвідці Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?