Серйозні події. У Криму прогриміли потужні вибухи
Категорія
Події
Дата публікації

Серйозні події. У Криму прогриміли потужні вибухи

пожежа на воді
Джерело:  online.ua

Мешканці окупованого Криму повідомляють про нову потужну “бавовну", яка сталася уночі 8 червня. Окупаційна російська влада стверджує, що нібито був знищений безекіпажний катер у районі Стрілецької бухти Севастополя.

Головні тези:

  •  Опозиційний телеграм-канал та “губернатор” Севастополя підтвердили факт вибухів у різних районах півострова.
  • Партизани з руху “АТЕШ” анонсували серйозні події в Криму, нагадуючи про посилення ударів по окупантах та передачу військових даних українським силам опору.
  • Українські сили оборони продовжують працювати точніше, готуючись до остаточно звільнення Криму.

Вибухи у Криму 8 червня — що наразі відомо

Першими подробицями та фото поділився опозиційний телеграм-канал “Кримський вітер”, а факт атаки підтвердив так званий "губернатор" Севастополя Михайло Розважаєв.

За словами місцевих мешканців, починаючи з 01:53 на окупованому півострові почали лунати гучні вибухи.

Відомо, що перший вибух нібито прогримів у Балаклаві в районі ТЕС.

Пізніше з’явилася інформація про звуки вибухів у Севастополі.

Окупаційна так звана "влада" почала стверджувати, що в районі Стрілецької бухти нібито був знищений безекіпажний катер.

Гучні звуки, які було чутно в районі Стрілецької бухти, — це наш флот на зовнішньому рейді знищив безекіпажний катер, — заявив "губернатор" Севастополя Михайло Розважаєв.

О 4:06 місцеві мешканці повідомили про вибухи у Керчі — з іншого боку протоки — "у Темрюкському районі Краснодарського краю".

Партизани анонсували серйозні події в Криму уже незабаром

На тлі гучних вибухів у Криму з потужною заявою виступив партизанський рух “АТЕШ”.

Чекаємо на серйозні події в Криму, вже скоро! Кримчани, ви всі чули вибухи цієї ночі, погодьтеся з кожним місяцем Сили оборони України працюють все точніше — це факт. Усі розуміють, що удари по російських окупантах у Криму лише посилюватимуться і ставатимуть дедалі частіше. Важливо, що F-16 ще немає у небі. Поки немає, — написали партизани.

В “АТЕШ” також звернули увагу на те, що українські сили опору та сміливі мешканці півострова, які щодня передають надважливі дані про розміщення російських окупантів, працюватимуть і надалі.

Армія Росії повинна відчути вогняну землю у себе під ногами і дуже скоро це станеться, — наголосили партизани.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?