Сили оборони України уразили комбінат РФ у Ростовській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили оборони України уразили комбінат РФ у Ростовській області

Генштаб ЗСУ
Сили оборони України уразили комбінат РФ у Ростовській області

18 серпня українські захисники атакували комбінат “Кавказ", що в Ростовській області РФ. 

Головні тези:

  • Сили оборони України вразили комбінат у Ростовській області, де зберігалися нафта та нафтопродукти для потреб окупаційної армії РФ.
  • Українська атака була успішно виконана силами розвідки Міністерства оборони України у співпраці зі Збройними силами.
  • Російські ЗМІ раніше повідомляли про атаку дронами на підприємство у Пролетарської Ростовської області.

Що відомо про атаку Сил оборони України по комбінату РФ

Як зазначає Генштаб, в комбінаті зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачалися також і для потреб окупаційної армії.

Зафіксовано щонайменше два осередки займання на території об’єкта. Детальніша інформація щодо наслідків ураження уточнюється, — йдеться у повідомленні.

Завдання виконано силами й засобами Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними силами та іншими складовими Сил оборони України.

Що цьому передувало

18 серпня росЗМІ повідомляли, що дрони атакували підприємство у Пролетарську Ростовської області. На місці внаслідок атаки виникла спалахнули резервуари з дизпаливом.

Проте як повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв, система ППО нібито відбила атаку безпілотного літального апарату в Ростовській області.

Проте за його версією через падіння уламків загорілося дизельне паливо на промислових складах у Пролетарську.

Згодом губернатор уточнив, що "о 05:35 через повторну атаку БПЛА гасіння пожежі на промбазі у Пролетарську призупинено".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?