Сили ППО збили 4 ракети під час атаки РФ на Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО збили 4 ракети під час атаки РФ на Україну

Повітряні Сили ЗСУ
КАР

У ніч проти 21 червня сили протиповітряної оборони збили чотири керовані авіаційні ракети, якими військо РФ атакувало Україну.


 

Головні тези:

  • Армія РФ активно використовує різні види озброєння для атак на українські регіони, включно з ракетами, КАБами та РСЗВ.
  • У результаті обстрілу села Розкішне в Донецькій області загинули три людини, а четверо отримали поранення. 
  • Ситуація на Сході України залишається напруженою, але сили протиповітряної оборони продовжують активні заходи для захисту території країни.

Що відомо про роботу ППО

У ніч на 21 червня окупанти РФ завдали удару з літаків тактичної авіації керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69, повідомили у Повітряних Силах ЗСУ.

Усі ракети було збито протиповітряною обороною у Кіровоградській та Херсонській областях, — йдеться у повідомленні.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння — ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ — атакують українські регіони.

Армія РФ атакувала село на Донеччині з РСЗВ "Смерч"

Російські терористичні війська обстріляли село Розкішне в Донецькій області касетними боєприпасами. Унаслідок цього загинуло три людини.

Зазначається, що село Розкішне росіяни обстріляли касетними боєприпасами з РСЗВ "Смерч". Внаслідок цього загинули 64-річна жінка та двоє чоловіків 30 і 42 років.

При цьому ще четверо людей дістали мінно-вибухові травми та осколкові поранення, серед постраждалих є хлопець 14 років, повідомляє Донецька обласна прокуратура.

В результаті обстрілу населеного пункту пошкоджено 4 домогосподарства, 2 автомобілі й газопровід.

Наразі розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни. Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками Збройних сил РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?