Сили ППО збили 4 "шахеди" під час атаки РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО збили 4 "шахеди" під час атаки РФ

Повітряні Сили ЗСУ
ППО

Російські війська 28 січня атакували територію України "шахедами" та балістикою. Сили ППО знищили чотири ударні дрони.

У Повітряних силах розповіли результати своєї роботи

Як зазначається, у ніч на 28 січня ворог атакував вісьмома ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з південно-східного напрямку (Приморсько-Охтарськ РФ), двома ракетами "Іскандер-М" по Полтавській області з району Воронезької області РФ та трьома ракетами С -300 по Донецькій області з тимчасово окупованою територією регіону.

Наголошується, що ворог атакував цивільні об'єкти та об'єкти критичної інфраструктури у Полтавській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Мобільними вогневими групами Повітряних сил знищено чотири з восьми ворожих БПЛА, якими противник атакував прифронтову зону.

ПС додають, що, за попередніми даними, внаслідок балістичного удару обійшлося без постраждалих.

Нічний удар РФ по Україні 27 січня

27 січня у Кременчуці та Полтаві було чути вибухи, у низці областей було оголошено повітряну тривогу, у Повітряних силах ЗСУ попереджали про загрозу застосування балістики.

Пізніше у Полтавській ОВА повідомили, що російські військові обстріляли Кременчуцький район, внаслідок атаки є влучання у промисловий об'єкт. Після удару на місці вибухів також виникла пожежа. Пізніше у Полтавській ОВА показали фото наслідків ворожої атаки на регіон.

У Повітряних силах ЗСУ про загрозу застосування "Шахедів" попереджали мешканців східних та центральних регіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?