Сили ППО збили російську ракету Х-59 над Дніпровським районом
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО збили російську ракету Х-59 над Дніпровським районом

Повітряне командування Схід
Сили ППО збили російську ракету Х-59 над Дніпровським районом

Над Дніпровським районом Дніпропетровської області 30 березня силами та засобами протиповітряної оборони була збита ракета РФ.

Біля Дніпра збили російську Х-59

"Мінус" ворожа ракета над областю! Наші оборонці неба збили її над Дніпровським районом, — розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Голова облради уточнив, що російську ракету збили військовослужбовці Повітряного командування "Схід".

Також стало відомо, що була знищена ракета Х-59 російських загарбників.

Військові уточнили, що Х-59 збили на Дніпропетровщині близько 14:50.

Як повідомляв речник Повітряних сил Ілля Євлаш УП, у той час росіяни атакували Україну двома ракетами — це була одна з них. Інша — С-300 по Ізюму на Харківщині.

Що відомо про атаку РФ на Україну 30 березня

Як повідомляють Повітряні сили ЗСУ, Уночі 30 березня російські загарбники вдарили по Донеччині 4-ма зенітними керованими ракетами С-300/С-400.

Окрім того, вказано, що окупанти також атакували Україну ударними дронами із мису Чауда (Крим).

Усього зафіксовано пуски 12 ударних БпЛА «Shahed-136/131».

ПС ЗСУ зазначають, що дев’ять із них було знищено підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони України у межах Херсонської, Одеської, Дніпропетровської та Полтавської областей.

Також гідно з останніми даними, уночі в Дніпропетровській області сили ППО знищили 4 дрони РФ: два у Дніпровському районі та по одному — у Кам'янському і Криворізькому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?