Сирський відвідав військові частини ЗСУ на Курщині — деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Сирський відвідав військові частини ЗСУ на Курщині — деталі

Олександр Сирський
Сирський відвідав військові частини ЗСУ на Курщині — деталі

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав Курський напрямок фронту. Зокрема він відзвітував про роботу у військових частинах та підрозділах, які діють на цьому напрямку.

Головні тези:

  • Олександр Сирський відвідав військові частини на Курщині та відзвітував про роботу у підрозділах на цьому напрямку.
  • Головна мета роботи – упередження дій ворога та завдання йому максимальних втрат, не допускаючи йому досягнути своїх цілей.
  • Військово-стратегічний аналіз показує, що ситуація залишається під контролем українських сил незважаючи на перевагу окупантів у живій силі та техніці.
  • Протягом минулої доби на інших напрямках фронту зафіксовано 164 бойових зіткнень, і значна кількість атак була відбита силами оборони в різних районах.
  • Найбільша концентрація ворожих атак зафіксована була поблизу Селидового, де спостерігався спроби загарбників прорвати оборонні позиції українських військових.

Сирський ухвалив низку рішень на Курському напрямку

Працював у військових частинах та підрозділах, які діють у Сумській та у Курській областях. Попри всі спроби противника перехопити ініціативу, ситуація залишається під нашим контролем.

Олександр Сирський

Олександр Сирський

Головнокомандувач ЗСУ

Фото — t.me/osirskiy

Олександр Сирський також провів роботу безпосередньо на командних пунктах бригад.

Враховуючи оцінку обстановки, прийняв низку рішень спрямованих на упередження дій ворога та завдання йому максимальних втрат. Попри перевагу окупантів у живій силі та техніці, майстерність та професіоналізм українського війська не дають російському агресору досягнути мети, — констатував головнокомандувач ЗСУ.

Фото — t.me/osirskiy

Яка ситуація на інших напрямках фронту

Як зазначає Генштаб, протягом минулої доби зафіксовано 164 бойових зіткнень.

  • На Куп’янському напрямку кількість атак за добу склала 16. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Кучерівки, Колісниківки, Кругляківки та Лозової.

  • На Лиманському напрямку ворог атакував 11 разів неподалік Новомихайлівки, Греківки, Тернів та Серебрянки.

  • На Торецькому напрямку ворог здійснив чотири атаки неподалік Торецька, Щербинівки та в напрямку Олександро-Шультине.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 27 штурмових дій в районах населених пунктів Миролюбівки, Променя та Селидового, де загарбники, за підтримки авіації, намагалися витіснити наші підрозділи із займаних рубежів. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Селидового.

  • На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 60 атак біля Зоряного, Новодмитрівки, Желанного Другого, Гірника, Георгіївки, Максимільянівки, Антонівки та Катеринівки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?