Скандальний нардеп Євген Шевченко виключений з фракції "Слуга народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальний нардеп Євген Шевченко виключений з фракції "Слуга народу"

Скандальний нардеп Євген Шевченко виключений з фракції "Слуга народу"
Джерело:  online.ua

Фракція "Слуга народу" 24 травня виключила зі своїх лав нардепа Євгена Шевченка, який захоплюється білоруським диктатором Олександром Лукашенком і його діями в Білорусі.

Джерело: пресслужба Слуги народу

Відзначається, що Євген Шевченко був виключений за рішенням більшості членів фракції. Всі документи по його виключенню вже готують для передачі керівництву Верховної Ради.

"Євгенія Шевченко виключили з Слуги народу. Секретаріатові фракції все-таки вдалося зібрати необхідну кількість підписів", - повідомляють депутати "Слуги народу" в соцмережах.

Реакція Шевченко на виключення з фракції

Шевченко виключили з фракції СН після того, як він в черговий раз підтримав Лукашенко. На цей раз нардепа захопило затримання журналіста Романа Протасевича, для арешту якого Лукашенко захопив літак Ryanair, який слідував з Афін до Вільнюса, під приводом мінування. Затримання засновника NEXTA Шевченко вважає проявом справжньої "державності".

"Нарешті то мене виключили з фракції Слуга Народу! Ми підемо своїм шляхом. Саня Олександр Дубинський привіт!", - прокоментував Шевченко виключення з "Слуги народу".

Скандали з Шевченком - що відомо

  • Свою відкриту підтримку Лукашенка і його режиму Шевченко почав проявляти ще влітку 2020 року, коли в Білорусі спалахнули протести після виборів президента, які жорстко розганяли силовики. Тоді нардеп закликав білорусів пробачити Лукашенко його "гріхи і злочини".

  • У квітні Шевченко вирушив до Мінська на зустріч з Лукашенком. Заявив, що це була його давня мрія.

  • Шевченко на зустрічі заявив Лукашенко, що "більше третини українців хочуть бачити своїм президентом".

  • Після захоплення літака в Мінську Шевченко опублікував фото з Лукашенком і написав - "Бацька вам не Янукович", а потім додав, що "він з бацькой за народ, за соціальну справедливість, за справжню незалежність без зовнішнього управління".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?