Танки Т-80БВМ та "мангали". Шойгу "злив" виробничі потужності заводу “Омськтрансмаш”
Категорія
Україна
Дата публікації

Танки Т-80БВМ та "мангали". Шойгу "злив" виробничі потужності заводу “Омськтрансмаш”

Танки-Т-80
Джерело:  online.ua

Український військово-політичний оглядач Олександр Коваленко звернув увагу, що візит глави міноборони РФ Сергія Шойгу на підприємство “Омськтрансмаш”, де модернізуються для окупаційної російської армії танки Т-80БВМ, видав всі деталі щодо роботи та обсягів виробництва заводу. 

Як Шойгу мимоволі видав всі подробиці роботи підприємства “Омськтрансмаш”

Коваленко зазначає, що у оприлюднених російськими пропагандистськими ЗМІ відео та фото можна чітко побачити, з чого виробляють для російських окупантів Т-80БВМ, а також реальні обсяги їхньої модернізації.

Танки Т-80 відновлюються та модернізуються на заводі "Омськтрансмаш". Виробництво нових танків з нуля там відсутнє, хоча російське керівництво поставило собі завдання його відновити. Відновлення та модернізація Т-80 дозволяє заводу на місяць видавати гарантований ротний комплект Т-80БВМ зразка 2022 року. Залежно від ремонтопридатності бойових машин та глибини модернізації показник може бути підвищений до двох ротних комплектів, але не більше батальйону, — підкреслює аналітик.

Шойгу розкрив деталі модернізації Т-80БВМ на “Омськтрансмаш”
Візит Шойгу на "Омськтрансмаш"

Він додав, що ще жодного разу не фіксувалась здача модернізованих Т-80БВМ у кількості 1 батальйону упродовж місяця.

Шойгу розкрив деталі модернізації Т-80БВМ на “Омськтрансмаш”
Візит Шойгу на "Омськтрансмаш"

Що ще Шойгу злив про “Омськтрансмаш”

Як зазначають пропагандистські ЗМІ РФ, під час модернізації Т-80БВМ, їх вже на конвеєрі оснащують так званим комлексом захисту “Накидка”, який російські окупанти називають “Мангалом”.

Шойгу заявив про необхідність забезпечити всі танки, що приймають участь у розв’язаній Кремлем злочинній війні, аналогічними “мангалами”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?