Теракт у "Крокусі". Путін кардинально змінив свою версію
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт у "Крокусі". Путін кардинально змінив свою версію

Путін
Джерело:  online.ua

4 квітня нелегітимний президент Росії Володимир Путін почав стверджувати, що Росія не може бути об'єктом терористичних атак з боку “Ісламської держави”.

Путін почав заперечувати свою попередню версію про теракт в Росії

Як відомо, раніше російський диктатор заявляв, що теракт у "Крокус сіті холі" 22 березня вчинили "радикальні ісламісти".

Однак тепер глава Кремля озвучив абсолютно іншу версію:

Росія не може бути об'єктом терористичних атак з боку ісламських фундаменталістів. У нас країна, яка демонструє унікальний приклад міжконфесійної злагоди і єдності, міжрелігійної єдності, міжетнічної.

Володимир Путін

Володимир Путін

Нелегітимний президент Росії

Ба більше, російський диктатор почав стверджувати, що, мовляв, ключовою ціллю замовників теракту у підмосковному концертному залі "Крокус Сіті Хол" було завдати шкоди єдності держави.

У зв'язку з цим, звичайно, і судячи з того, що зараз дає слідство, у нас є всі підстави вважати, що головною метою замовників кривавого жахливого терористичного акту в Москві було якраз завдання шкоди нашій єдності. Інших цілей і не проглядається, їх і немає, — заявив Путін.

Як Україна коментує теракт у “Крокус Сіті Холлі”

Глава держави Володимир Зеленський відкинув звинувачення російського диктатора Володимира Путіна у причетності України до теракту в Підмосков’ї.

Знову звинувачує Україну. Хвора й цинічна істота. Всі в нього терористи, окрім нього самого, хоча терором уже два десятиліття живиться саме він. Саме він — найбільше вікно для терору, — підкреслив український лідер.

За словами українських розвідників, теракт у Підмосков'ї є свідомою провокацією режиму диктатора Путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота.

До слова, офіційний Вашингтон також одразу повідомив, що не бачить жодних ознак причетності України до нападу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?