Трамп неочікувано змінив рішення щодо зустрічі з Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп неочікувано змінив рішення щодо зустрічі з Зеленським

Трамп
Джерело:  online.ua

Кандидат у президенти США Дональд Трамп офіційно підтвердив, що все-таки планує провести зустріч з українським лідером Володимиром Зеленським у США.

Головні тези:

  • Зустріч Трампа з українським лідером повинна відбутися в Trump Tower.
  • Трамп висловив впевненість в можливості досягнення угоди між Зеленським та Путіним.
  • Республіканець продовжує виступати з цинічними заявами про Україну та Володимира Зеленського.

Зустріч Зеленського та Трампа все ж відбудеться

Згідно з останніми даними, лідер республіканців проведе перемовини з президентом України у Нью-Йорку вранці 27 вересня, близько 9:45 (о 16:45 за Києвом).

Окрім того, відомо, що це станеться у Trump Tower.

Дональд Трамп продовжує стверджувати, що знає як домовитися з російським диктатором Володимиром Путіним та українським лідером Володимиром Зеленським.

Я скажу таке: я вірю, що мені вдасться досить швидко домовитися між президентом Путіним і президентом Зеленським. Я не хочу говорити вам, що це буде.

Дональд Трамп

Дональд Трамп

Кандидат у президенти США

 За словами одіозного політика, в його стратегії не йдеться про капітуляцію України, й вона "полягає в тому, щоб рятувати життя".

Дональд Трамп не погоджується з президентом України, який вважає, що така угода неможлива.

Він не знає мене, але я незгодний, — заявив республіканець.

Трамп виступив зі скандальною заявою про Зеленського

Нещодавно лідер республіканців прокоментував офіційний візит президента України до США. Однак не обійшлося без їдкої та недоречної іронії.

Я бачу, що Зеленський тут. Я думаю, що Зеленський є найкращим продавцем в історії — щоразу, коли він приїжджає в країну, він їде з 60 мільярдами доларів, — цинічно заявив Трамп.

На переконання республіканця, український лідер "сильно хоче”, щоб Камала Гарріс перемогла на виборах.

Трамп також вкотре додав, що в разі його перемоги на виборах він намагатиметься підштовхнути Україну та Росію сісти за стіл переговорів.

Якщо я виграю ці вибори, перше, що я зроблю, це зателефоную Зеленському, зателефоную президенту Путіну і скажу: "Ви повинні укласти угоду, це безумство”.

Дональд Трамп

Дональд Трамп

Кандидат у президенти США 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?