Трамп відмовився від проведення дебатів з Гарріс
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп відмовився від проведення дебатів з Гарріс

Дональд Трамп
Джерело:  Bloomberg

Кандидат на пост президента США, республіканець Дональд Трамп та його команда відмовились від проведення дебатів із опоненткою від демократів, віцепрезиденткою Камалою Гарріс. 

Головні тези:

  • Трамп і його команда відмовились від проведення дебатів з віцепрезиденткою Камалою Гарріс.
  • Кандидатка від демократів, Камала Гарріс, гостро розкритикувала відмову Трампа від дебатів та підтвердила готовність до обговорення важливих питань на публіці.
  • Гарріс є вже оголошеним кандидатом у президенти від Демократичної партії та має підтримку від провідних партійних фігур.
  • Трамп почав вести переговори про дебати, але раптово висловив бажання змінити модератора з ABC News на Fox News.
  • Ситуація з відмовою від дебатів підкреслює напружену гонку між кандидатами на пост президента США та важливість публічного обговорення ключових питань перед виборами.

Як у Трампа пояснюють відмову від дебатів з Гарріс

За словами речника Трампа Стівена Ченга, плани проведення дебатів не можуть бути узгоджені, поки демократи офіційно не заявлять власного кандидата.

Було б недоречно планувати події з Гарріс, тому що демократи цілком можуть змінити свою думку, - заявляє Ченг.

Що каже Камала Гарріс

Зі свого боку Камала Гарріс піддала позицію команди Трампа гострій критиці.

Що трапилося з "у будь-який час, у будь-якому місці?" - запитала Гарріс.

Трамп відмовляється від дебатів з Гарріс
Камала Гарріс

У матеріалі видання підкреслюється, що демократи готові висунути Гарріс та її неназваного кандидата на пост віцепрезидента вже 7 серпня.

Наразі вона є єдиним оголошеним кандидатом у президенти від Демократичної партії і має підтримку майже всіх провідних партійних фігур.

В четвер віцепрезидентка заявила, що "готова до дебатів з Дональдом Трампом" і звинуватила його в "відступленні" від угоди щодо заходу 10 вересня, організованого ABC News.

Виборці заслуговують побачити розділений екран, який існує в цій гонці на сцені дебатів, - підкреслила Гарріс.

10 вересня мали відбутись другі дебати Байдена та Трампа. Про них було домовлено ще до виходу президента з перегонів. Однак у вівторок Трамп, хоча й погодився на дебати з Гарріс, раптом заявив, що хоче змінити модератора - замість ABC News він жадає консервативний та більш прихильний до нього Fox News.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?