У Бєлгороді РФ пролунала потужна "бавовна", виникло кілька пожеж — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Бєлгороді РФ пролунала потужна "бавовна", виникло кілька пожеж — відео

У Бєлгороді РФ пролунала потужна "бавовна", виникло кілька пожеж — відео
Джерело:  online.ua

Губернатор російської Бєлгородської області В'ячеслав Гладков та російські Telegram-канали повідомляють про серію потужних вибухів у Бєлгороді 8 вересня. 

Головні тези:

  • У Бєлгороді РФ пролунала серія потужних вибухів, які призвели до пожеж та значних руйнувань.
  • Губернатор області повідомив про нібито роботу протиповітряної оборони та оголосив ракетну небезпеку.
  • У мережі з'явилися кадри пожеж та задимлення, пов'язані з можливими дроновими атаками.

Росіяни скаржаться на вибухи у Бєлгороді

Місцевий губернатор В'ячеслав Гладков повідомив про нібито роботу протиповітряної оборони в регіоні, а також оголошення ракетної небезпеки.

Вибухи було чути як у Бєлгороді, так і в області. У мережі з'явилися кадри пожеж, які росіяни пов'язують з можливими "прильотами". У кількох місцях спостерігається сильне задимлення.

За словами губернатора, село Нікольське під Бєлгородом нібито двічі зазнало атаки. Він стверджує, що внаслідок удару дрона на території одного з виробничих підприємств загорівся ангар, і дах будівлі обвалився.

У місті Білгороді осколком пробито покрівлю офісної будівлі. Також в одному МКД пошкоджено скління, осколками посічено 2 легкові автомобілі. Служби вже займаються ліквідацією наслідків. Значних ушкоджень не виявлено, — повідомив Гладков.

Попередні вибухи в Бєлгороді РФ

2 вересня у російському Бєлгороді також лунали вибухи. Зокрема Гладков заявив про нібито роботу ППО у Бєлгороді та в регіоні.

У місті Бєлгород є прямі влучання в один соціальний та один комерційний об'єкти. Також сталося загоряння автомобіля, — заявляє губернатор.

За його словами, у населеному пункті Дубове спалахнули 2 будинки та 4 автівки.

При цьому російський чиновник традиційно і цинічно звинувачує в атаці Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?