У ГУР підтвердили наслідки удару ЗСУ по аеродрому РФ "Оленья"
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР підтвердили наслідки удару ЗСУ по аеродрому РФ "Оленья"

Бомбардувальник Ту-22М3

За інформацією представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова, ЗСУ уразили стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 злочинної армії РФ під час атаки по аеродрому “Оленья”. 

Головні тези:

  • ЗСУ уразили бомбардувальник Ту-22М3 російських окупантів на аеродромі “Оленья”.
  • Українські військові провели дуже результативні дії під час атаки на території РФ.
  • Ураження бомбардувальника має велику важливість, оскільки РФ наразі не має можливості виробляти подібні літаки.
  • Окрім атаки на “Оленья” продовжуються масові кібератаки та інциденти на російських об'єктах.
  • Діяльність українських сил безпеки та оборони підкреслена як важливий внесок у оборонні заходи під час великої війни.

Що у ГУР кажуть стосовно результатів атаки по аеродрому РФ "Оленья"

Ми не коментуємо, що і куди, але Верховний головнокомандувач відзначив далекобійність. Зрозуміло, що тут вгадати напрямок не важко. Що стосується факту ураження, то так, ми підтверджуємо факт інциденту – щось влучило кудись. Можемо підтвердити факт ураження і пошкодження стратегічного бомбардувальника, - підкреслив Юсов.

За його словами, влучання у стратегічний бомбардувальник російських окупантів має надзвичайну важливість, оскільки країна-агресорка наразі не має змоги виробляти подібні літаки.

ЗСУ вразили бомбардувальник  Ту-22М3 на аеродромі "Оленья"
Бомбардувальник РФ Ту-22М3

Юсов наголосив, що зараз триває Олімпіада і весь світ спостерігає за нею.

Але в нас велика війна і в нас свої досягнення. І це справді олімпійські досягнення українських сил безпеки і оборони, спецпризначенців і ГУР. На Росії тривають масові кібератаки. Продовжуються інциденти на російських НПЗ та інших об’єктах, які задіяні у війні проти українців. І, звичайно, Оленья, це особлива новина і певною мірою десерт для українців на ці вихідні, - зазначив представник ГУР.

Що відомо про результативні удари ЗСУ по території РФ протягом вихідних

Юсов підсумував, що українські військові провели дуже результативні вихідні

Взагалі ці вихідні були дуже врожайні. В Росії тривають масові кібератаки на фінансову структуру. Продовжуються інциденти на російських НПЗ та інших об'єктах, які задіяні у війні проти українців. І звичайно "Оленья" це така особлива новина і певною мірою десерт для українців на ці вихідні. І далі безумовно точно буде, - підкреслив представник української військової розвідки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?