У ГУР показали відео знищення військової техніки РФ "Сичами" та FPV-дронами
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР показали відео знищення військової техніки РФ "Сичами" та FPV-дронами

ГУР
ГУР

Українські розвідники продовжують використовувати розвідувальні та ударні дрони для атак по об'єктах росіян. Цього разу було застосовано розвідувальний комплекс "Сич".

Головні тези:

  • Українські розвідники використовують розвідувальні та ударні дрони для атак на військову техніку РФ та об'єкти окупантів.
  • Бойова робота комплексів “Сич” та FPV-дронів підтверджує їх високу ефективність у знищенні ворожих об'єктів.
  • Розвідники України виконують завдання з використанням сил та засобів ГУР МО та спільно зі Збройними силами для успішного протистояння окупаційним силам.
  • Висока робоча дальність розвідно-ударних комплексів та дронів надає перевагу українським військовим у несподіваних атаках на ворога.

ГУР показали бойову роботу комплексів “Сич”

Як розповіли у ГУР, розвідувальні дрони були застосовані групою "Партизани" 9 департаменту ГУР МО України. Бійці групи й надалі продовжують знищувати військову техніку, комплекси спостереження, об’єкти логістики та польові укріплення росіян.

Вогневого ураження як на фронті, так і у тилу ворога розвідники завдають за допомогою ударно-розвідувальних комплексів "Сич", а також FPV-дронів.

У розвідці зауважили, що робоча дальність цих засобів дозволяє працювати несподівано й неочікувано для окупантів, а отже — результативно.

Що відомо про атаку Сил оборони України по комбінату РФ

18 серпня українські захисники атакували комбінат “Кавказ", що в Ростовській області РФ. 

Як зазначає Генштаб, на комбінаті зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачалися також і для потреб окупаційної армії.

Зафіксовано щонайменше два осередки займання на території об’єкта. Детальніша інформація щодо наслідків ураження уточнюється, — йдеться у повідомленні.

Завдання виконано силами й засобами Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними силами та іншими складовими Сил оборони України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?